fredag 1. mars 2019

Infra maling

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn de beste prisene på nettet. En miljøvennlig akrylmaling med god dekkevne og slitestyrke.


En meget værbestandig oljemaling for utvendig treverk som holder fargen i lang tid. Neste gang vil vi velge den litt dyrere Lady-malingen. Jeg forstå nå hvorfor det er blitt folkemalingen.

Billigmalingen gir et resultet som ikke er like pent og som definitivt ikke har samme slitestyrke. Dette er vår erfaring, og den er dyrkjøpt! Infra som selges av Coop er kort og godt gjenvunnet søppel som er masseprodusert for de med null sans for kvalitet. Har ikke prøvd Infra maling pga den ræva kvaliteten som er på de fleste deres metallprodukter. Men tørrstoffinnhold er litt vesentlig.


Du har altså fordelt liter farge på ca kvm vegg. Andre merker gir deg liter igjen på vegg, altså en tykkere film. Mens noen få gir deg liter igjen på de samme kvm.


Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang.

Du kan se hele rapporten og listen med alle produktene her, og listen nederst i artikkelen. Den er overmalbar etter kun noen få timer, og du klarer strøk på samme dagen. Residence aqua, er en vanntynnet maling , laget av Gjøco. Gjøco produktene kontra Infra produktene er så i si helt like, eneste forkjellen er embalasjen.


Det er ingen forskjell på billig og dyr maling når det kommer til dekkevne, slitestyrke og vaskbarhet. Testen er utført av det svenske forskningsinstituttet SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut, for bladet Testfakta. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis.


Produktet er tilnærmest Jotun sin Optimal maling. Og er iallefall like god som den. Men koster noen hundrelapper mindre. Fikk kjøpt maling idag, det var noe som begynte på B ? Varmerens kropp er hovedsakelig laget av presset metall. Lady akryl maling på salg.


Funker perfekt på veggen min. Men denne uken er den sikkert ikke på salg, men jeg vil jo male nå! Jeg ser på Coop obs at deres akrylmaling som heter Infra er på tilbud.

Impregnerende eksteriør oljegrunning i fargen klar og hvit. Gir en vannavvisende overflate. Tilsatt effektive midler mot svertesopp. Benyttes på ubehandlet bart og.


Infra Frisk pust er meget miljøvennlig og anbefales av Norges Astma-og Allergiforbund. Akrylmalingen er løsemiddelfri, vanntynnbar og lukter ikke. Skap en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge i taket.


Malingen har Svanemerket og EU-blomsten. Dette medfører jo da endel oppussing. LADY Perfection gir et perfekt, helmatt resultat, som står godt til veggene.


Jeg er blitt anbefalt å ikke male av jordmor så dette gjør samboeren min! Fikk anbefalt infra diamant maling som er en vannbasert oljemaling til bruk på panel. Vi har malt ca kvm tilsammen ink soverom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg