tirsdag 12. mars 2019

Jotun panel

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Hvis panelet du skal beise er gulnet kan du benytte Jotun Spesialrens Gulnet Panel først.


Her ser du en video om hvordan du gjør det. Er panelet gulnet anbefales det at du først benytter Jotun Spesialrens Gulnet Panel.

Se en film om hvordan rense gulnet panel nederst på siden. Med SENS blir fargene like fine på panel som på slette vegger. SENS er et 3iprodukt, hvilket betyr at produktet kan brukes både på vegg, panelvegger og paneltak, samt listverk. Bruk gjerne SENS i glans på veggene, og SENS i glans på listverk i rommet.


Det skaper stilige kontraster i rommet. Jotun Kvist- og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag.


Kvistgjennomslag er et naturlig fenomen som over tid alltid vil kunne gjøre seg gjeldende.

En god runde med støvsuger, Jotun Husvask og Jotun Heftgrunning er krona på verket av denne prosessen, og følelsen av å grunne en vegg man har brukt lang tid på å preparere er skikkelig god! To strøk Lady Supreme Finish Matt over grunningen holdt i massevis. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp.


Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Innredningsdetaljer i rommet fremheves på en elegant måte mot en matt bakgrunn. Silkematt finish eller halvblank eleganse.


LADY Supreme Finish Halvblank gir et elegant utseende. Dette gjør det enkelt å få et vakkert og jevnt resultat, også i taket. Velg hvor lyst taket skal være ved å beise enten ett eller to strøk. Har du gulnet panel er det viktig at du bruker Jotun Spesialrens for gulnet panel før du beiser.


Jotun Sens er en helsevennlig maling uten skadelig avdamping. Jotun spesialrens for gulnet panel fjerner smuss, fett o. Bidrar til å gi innsug i treverket og gir et penere. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.


En miljøvennlig maling - ingen malingslukt og ingen skadelig avdamping. Noen av panelene kommer også med ekstra spikerfals slik at de kan monteres med skjult spikring. Det er også mulig å montere panel med klips som gjør at det ikke vil være noen synlige spikerslag.

Her har eieren ønsket å fremheve verandaen og har derfor valgt en annen farge på altanen. Helsevennlig og miljøvennlig maling. Jotun Panellakk Antikk er en vanntynnet, løsemiddelfri matt panellakk.


Egenskaper: Gir treverket et matt, hvitskuret, lutet utseende. Inneholder lysfilter som effektivt reduserer gulning. Beskytter treverket mot fett, vann og annet som kan gi skemmende flekker. JOTUN Panellakk er utviklet for å gi et fornyet og tidsriktig uttrykk til eldre, gulnet trepanel.


Ubehandlet tre renses grundig med JOTUN Spesialrensgulnet panel. Er vegger og tak tidligere behandlet med panellakk, olje, voks eller lignende, bør det få en omgang med JOTUN Spesialvask før maling. Tidligere ubehandlet, nå har det fått et strøk med Jotun kvist- og sperregrunning.


Panelet er til overmål sandblåst, så det er veldig tydelig trestruktur. En silkematt akrylmaling til bruk innendørs på mellom- og toppstrøk. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg