mandag 11. mars 2019

Lys lanterner

Felleskjøpet har et stort utvalg av lanterner , alt etter ditt behov! Vi hjelper deg med å finne det riktige utstyret som passer ditt behov! Alle leveres med LED- lys.


Noen har plug-in trafo for tilkobling til 230V, og noen benytter batteri. Vi har også et utvalg lykter lykter for innendørs bruk. Hobbyhjørna Kanseller Gavekort.

Fartøyer som holder på med å fiske med snurpenot, skal vise to lanterner med gult lys , den ene anbrakt loddrett over den andre. Disse lanternene skal blinke vekselvis hvert sekund og med like lange lys - og mørkeperioder. Med lanterner oppfyller båten kravene om å bli sett i mørket og ved dårlig sikt, tåke etc.


Det er nasjonale og internasjonale regler for hvordan båtenes navigasjonslys skal plasseres og når det gjelder lanterner skal det være hvitt lys akterut, på babord side skal lanternen ha rødt lys og på styrbord side, lanterne med grønt lys. Hvilke lanterner skal man velge? VÅRE BUTIKKER Maritim Kristiansand Maritim Arendal Maritim.


Uten grønt, rødt og hvitt lys – hvor hvitt er påbudt – setter du ditt eget og andres liv i fare på sjøen. Bruk lys som andre ser! Det er nok med en lommelykt for å berge livet i en robåt eller kajakk, men det lønner seg å investere i en god hodelykt.

Da har du armene fri til å ro eller padle. Mangler du lys til terrassen eller altanen? Se alle vores lanterne her!


This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such. Ikke bare brukes de til fest, men de er også nydelige å dekorere med hjemme eller å bruke som dekorativt lys. Heng opp noen lysende lanterner i hagen for stemningsfulle sommerkvelder.


Dekorer med en fargerik lanternerekke eller send opp en flyvende kinesisk lanterne! Kreative og morsomme løsninger med lanterner til festen! Levende lys er ikke kun forbeholdt vintermånederne med en lanterne kan du skabe hygge og stemning på terrassen året rundt. Med en lanterne kan du have levende lys på i haven og på terrassen uden at skulle tænke på, at blæsten puster lysene ud. Lanterner , der kan bruges ude og inde.


Men lanterner er ikke kun praktiske. Lys terrassen, haven eller altanen op med flotte havelamper eller lanterner fra JYSK. På mørke dage eller sene sommeraftener skaber udendørslamper liv, hygge og en stemningsfyldt belysning til både haven og boligen – du kan eksempelvis pynte med en lanterne med levende lys ved din hoveddør, eller hænge lanterner med hank op i træerne i. Dette merket har en lanterne med enten fast lys eller lyskarakter plassert på toppen av en stang. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Finn det som passer ditt behov.

Lys , lanterne, lysestake Duftlys Lysestaker. Vannfylte lykter og lanterner Trustpilot. Perko krommet LED sidelanterne par, lanterner med LED belysning, som gir et klart lys med lite strømforbruk og lang levetid.


Hos oss finner du LED ekstralys til de beste prisene, Klikk her. Slike lanterner er nå lite i bruk, og lanterner brukes først og fremst om de lys eller lyssignaler som et fartøy etter de internasjonale regler til forebygging av sammenstøt på sjøen (Sjøveisreglene) skal føre i den mørke del av døgnet, enten det er underveis eller ligger til ankers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg