onsdag 6. mars 2019

Nordsjø farger

Beige, grå og brune farger. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Min handleliste Logout Logg in på min konto Har du ingen konto?


Forgotten your password? Se alle farger (229) Se et utvalg av våre farger (110) Få tilsendt vårt nyhetsbrev.

Spiced Honey er en varm ravtone inspirert av vakker, anvendelig honning. Finn inspirasjon, interiør og fargeideer i vårt nyhetsbrev. Vi tilbyr et sortiment for alle hjemmets flater, og guider kunden gjennom hele kjøpsprosessen: fra inspirasjon og materialvalg frem til et godt sluttresultat. Husk at farger på en nettside aldri kan gjengis helt nøyaktig. Gå derfor innom butikken din for å se på riktige fargeprøver.


Det er alltid en god idé å prøvemale en del av veggen for å se hvordan fargen passer i det rommet man planlegger å male. Det er mye som kan påvirke en farge og den kan endre uttrykk basert på hvilke andre farger som finnes i rommet på ulike innredningsdetaljer og gulv, samt naturlig lys fra vinduer og lys fra lamper ol. Den nordiske stilen preges av stramme linjer, og henter sin inspirasjon fra både natur og storbyliv, fra kunst og skandinaviske designikoner.


Men følelsen av det lyse, naturlige lette vil ikke forandre seg.

Det er altså ikke bare fargen du skal ta stilling til før du maler veggene dine med en maling som skal holde lenge. Copper Orange, en farge som kombinerer roen i rosa med varmen i rødt og oransje. Ferdigblandet farger. Da slipper du å vente på at fargen blir blandet og ristet i maskinen. Interessen for farger øker i Norge.


Norske interiører har ikke lenger helhvite vegger. Ikke heller brukes grå farger i like stor grad. Nei, fargene er over oss, og vi bruker mer kulørte og dypere farger. Velg en farge Datablad. Alle Datablade Mine prosjekter.


Nordsjö Professional Expert App Follow Nordsj ö. De varme nyansene fortsetter, men med enda større finesse. Lyse farger har flyttet seg bort fra primærfarger til noe mer interessant. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen.


Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. I sydvendte rom kan en kjøligere fargeskala gjerne gi en positiv friskhet i rommet. Her kan man med fordel gå mer mot blått og grønt enn gult og rødt.


Murvegg gir valgfrihet til å endre farge og utseende.

Med enkle midler kan du nå endre utseende på bad - uten å bruke verken mye tid eller penger. De kan i tillegg blande mange flere farger enn de fargehandlere med NCS-systemet kan. Det finnes farger man bør unngå. Som rødt, hvitt og sterke gulfarger.


På barnerommet ville jeg valgt beige eller blågrønne farger , sier hun. Eksperten mener et barnerom bør være uten støv og stimuli når barnet skal sove. Rydd vekk leker og spilledåser.


Unngå også fargerike gardiner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg