onsdag 13. mars 2019

Lys i trappetrinn

Selve LED- lys -elementene er svært små, det er armaturene de sitter i som utgjør de største forskjellene. Du får dem som enkeltdioder, flere dioder plassert i standardarmaturer av forskjellig slag, og de kommer også plassert på fleksible, selvklebende strips som kan kappes i passende lengder. Hvordan man bruker LED-strips til dette formålet avhenger veldig av trappen det skal monteres i. Det finnes mange typer trapper.


I denne artikkelen tar vi for oss trapper som har lukkede trinn med tilgang på baksiden.

LYS DER DU TRENGER DET, NÅR DU TRENGER DET! Dette systemet gir muligheten for helautomatisk, sensorstyrt belysning av trappen. La lyset slå seg automatisk på når du går inn i trappen og slukkes etter deg når du går.


Spar strøm samtidig som du alltid har lyset der du trenger det, når du trenger det. Lys i trappa bør være mer for sikkerhet enn bare pynt. La de slå seg på om kvelden og slukkes om morgenen slik at trappa aldri står helt mørk.


Det gjør at trøtte personer som står opp om natta lettere stabler bena riktig i trappa og ikke faller. Granitt trappetrinn 100cm lys fra Steinhandel.

Norges ledende nettbutikk for salg av steinprodukter til ditt utemiljø. Vi selger i hele Sør-Norge som Oslo. Vi leverer kun lys sammen med trapper, ikke i småsalg. Elegant og nyttig belysning til trappen.


Nå kan du sitte i sofaen og slå av og på, eller dimme lyset. Velg runde eller firkantige lys. Kanskje vil du montere et lys i hvert trinn, eller annethvert trinn, eller kanskje to på hvert trinn.


Muligheten er mange, og det kan være verdt å tenke over hvilken effekt du ønsker lyset skal gi før du bestemmer deg. Med lyslagte trappetrinn er det lett å finne veien i trappa selv om natta. Kreativ Belysning har gleden av å presentere en belysningsløsning som gir trapperommet en helt ny følelse! Lyset bør falle fra toppen av trappen til gulvet i myke skygger for å gi god romforståelse ved å tydelig vise omrisset av hvert trappetrinn. Opplyste vegger gir deg.


Ved hjelp av litt maling kan den bli lys , lekker og en integrert del av rommet! Skiferen fra Oppdal sten er lys grå med lette grønntoner eller mørk grå. Om du ønsker trappenese med sklisikring og lys finner du det her. Dette er profiler for utenpåliggende montasje i trappetrinn.


Benytt gjerne LED-strip side view i topp.

Trappehus er ofte en utfordring å belyse. Led – lys er en spennende og energieffektiv lyskilde. Andre modeller i Moderne-serien: BOX. Din lokale trappeleverandør.


Det er fort gjort å plassere lampene slik. Karl Egil Eik begynte så smått. Med ferdige trappetrinn i gummi er trappen like fin om år. Trapper skal tåle mange trinn over lang tid.


Enkle trinn til ny trapp 23. Teppeabo - Trappetepper Gjør trappen sikrere å gå i Trappetepper i ull, sisal og syntet. Selvklebende, stort utvalg. Trinnene har stabil vinkel i ytterkant og er.


Det skal være et farefelt foran øverste trappetrinn og et oppmerksomhetsfelt foran og inntil nederste trinn i hele trappens bredde. Feltene skal være taktilt og visuelt merket med luminanskontrast i forhold til bakgrunnsfarge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg