onsdag 13. mars 2019

Skjærefjøl i glass

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Skreddersy et glass skjærebrett med ditt eget bilde og tekst som gave! Design ditt eget skjærebrett?


Tilpass et unikt snittbrett med favorittbildet ditt og en personlig tekst. Glassavlebrett er slitesterk og ekstra hygienisk i bruk, ideelt for å forberede eller servere maten.

Velg mellom forskjellige former og størrelser. Hvit forside og grå bakside. Glassfjøla passer til kummen og kan skyves sidelengs. Praktiske små knotter gjør at den også kan brukes utenom kjøkkenbenken. Jo, det er mulig det.


Men i disse fjølene blir det ikke riper, slik at man får vasket dem helt rene. JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.


Skjærefjøl i herdet glass.

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Når du skjærer grønnsaker til en salat eller deler kylling til middagen kan du samtidig nyte av de gode minnene fra en reise, eller bildet av en flott blomst eller noe annet som gjør matlagningen ennå morsommere! Selv synes jeg en skjærefjøl i tre pynter opp kjøkkenbenken langt bedre enn de moderne skjærebrettene i plast.


De fungerer også godt som serveringsbrett til brød eller pålegg. Du kan også bruke skjærefjøla som serveringsbrett for ost, stekt kjøtt eller frukt. Stødig og stabil, siden formen er tilpasset oppvaskkummen. Ser du etter en ny skjærefjøl til kjøkkenet ditt? Her finner du et titalls tilbud fra flere butikker på ett sted!


Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Hold kjøkkenbenken ren med et robust skjærebrett i tre. Vil du ha skjærebrett som er ekstra enkle å rengjøre?


Da er skjærebrett i plast som skapt for deg. Er det noe vi kan så er det kjøkkenutstyr. Vi har alt fra saltkvern fra Rosendahl, steketermometer eller en praktisk kjøkkenvekt. Fra naturens side er bambus er antibakterielt materiale. Dette ordet har ikke fått spesifisert noen uttale.


Hvis du er fortrolig med IPA, kan du legge den til. Intra CB-FR- GLASS skjærefjøl i stilig hvitt glass.

Lengde 3mm x Bredde 2mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg