torsdag 28. mars 2019

Jotun panellakk

På utkikk etter lakk? Bestill enkelt i vår nettbutikk. Finn fargekart interiørbeis. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk!

Se en film om hvordan rense gulnet panel nederst på siden. Inneholder lysfilter som effektivt reduserer gulning. JOTUN PANELLAKK HVIT er en vanntynnet, løsemiddelfri matt panellakk. Velget står mellom panellakk hvit, f. Egenskaper: Gir treverket et matt, hvitkalket utseende. Og så er det furu-dører og vinduene da.


Taklister skal vel være som taket, og gulvlister som veggene. Håper noen forbarmer seg over oss og kommer med noen.

Hvor transparent den er påvirkes bla. Begge to er enkel og grei og jobbe med. Et strøk beis på veggene, og to strøk panellakk i taket. Nordsjö Original Panellakk motvirker gulning av panelet og gir det et varig, naturlig utseende. Det er viktig å huske på at underlagets farge vil påvirke den endelige fargen.


Påføring av Panellakk er en transparent behandling av treverket og er underlaget relativt nytt og lyst, blir fargen du legger på også preget av det lyse. Gjør prøveoppstrøk for å se om fargen er den man ønsker. To strøk gir bedre beskyttelse mot gulning og gir sterkere fargevirkning. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket. Kjøp på nett eller i butikk.


JOTUN Panellakk gir et transparent utseende som fremhever og bevarer trestrukturen, og gir farge og karakter til underlaget. JOTUN Panellakk finnes i harmoniske farger, inndelt i to grupper for å forenkle fargevalget: dype og dempede farger. Beis motvirker gulning og forskjønner treverket. Interiørbeis i fargen Hvitkalket er veldig flott til å lysne treverk. Den kan også blandes med andre farger, som for eksempel Patinagrå, som gir et gråhvitt skjær, eller Sjøsan som går mot det beige.


Tørker raskt, er luktsvak, vanntynnet, løsemiddelfri og inneholder lysfilter som motvirker gulning. Spesielt bra på gulnet panel. Med denne panellakken er det enkelt å få et pent resultat som holder lenge.

Beskytter, bevarer og fornyer treverk. Lakken tørker svært raskt. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. JOTUN Panellakk gjør det enkelt å fornye rommene både på hytta og hjemme, og resultatene er akkurat som vi ønsker – et lunt interiør med naturlige nyanser.


JOTUN Panellakk er utviklet for å gi et fornyet og tidsriktig uttrykk til eldre, gulnet trepanel. JOTUN Panellakk inneholder lysfiltre som forhindrer gulning, slik at treets naturlige utseende bevares. Effektivt rengjøringsmiddel for alle typer malerverktøy. Løser de fleste malingstyper.


Holder penselen myk lenger. Jotun panellakk klar base 0.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg