tirsdag 12. mars 2019

Kid interior

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Hos Kid har vi Norges største utvalg av gardiner.


Innred hjemmet med fine gardiner med god kvalitet.

Kjøp online eller i din din nærmeste butikk! Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål. Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy. INTERIØRY FÅ DET FINT. Ferdigsydde gardiner, kapper, kjøkkengardiner, liftgardiner og solskjerming.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Kid ønsker å fornye norske hjem! Kid Interiør har også en nettbutikk: kid.


I Norge elsker vi å fikse opp hjemme!

Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. De har også dyner, puter, pledd og håndklær. Kid er Norges ledende innen interiørtekstiler, og finnes på små og store steder, som f. Dagene på kid er aldri like, vi får alltid varer mandag og onsdag så disse dagene går til å pakke opp varer, plassere de ute i butikk og selvfølgelig hjelpe kundene (dette kommer alltid først). Det er mye kampanjer hos kid og når det begynner nye kampanjer må vi gjøre om i front av butikken og på de forskjellige avdelingene. Og selvfølgelig gardintilbehør, accessories og mye fint til barnerommet.


Kort sagt – fristelser til fornuftig pris. Kid ligger i 1A Nor benytt inngang E for raskeste vei. For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. På nettbutikken finner du pyntegjenstander og interiørvarer til alle rom i hjemmet. Vi tilbyr et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt.


Hos oss finner du alltid gode tilbu og ekstra gode kampanjetilbud hver 14. Velkommen til oss på Vestby Storsenter – få det fint! Her finner du interiør, dyner, puter, pledd og håndklær og alt du trenger til å fornye hjemmet til en fornuftig pris. Krepp sengetøy i delikate farger og mønster!


Kid interiør har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. Vi ønsker alltid å inspirere deg – med nyheter og gode kvaliteter – og er stolte av å kunne tilby Norges største utvalg av gardiner og sengesett. Du finner også et bredt utvalg av dyner og puter, håndklær og kjøkkentekstiler – og mange andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt.


I og med at byggetiden har vært så kort har det vært viktig å få frem beslutninger fra byggherre og KID fortløpende, hvilke de har fulgt opp eksemplarisk.

Carefully curated selection of International and local design brands. Utviklet av Susoft AS. Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi hos glassoginterior. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg