onsdag 20. mars 2019

Insektsgardin

Insektsgardin

Lokkeutstyr, tårn og skytestaver. Stort utvalg på lager! Finn de beste prisene på nettet. Insektnett i plissé som gir behagelig lysdemping. Enkel tilpasning og montering.


Tar lite plass og er diskret. UnoPlissé leveres med plissénett (foldet), og ramme. Screenduk i mørk grå farge. Magneto er en insektgardin beregnet for dør.


Insektgardinen har et solid nett med integrert magnetlås langs hele høyden. En kraftig magnet i bunn sørger for rask. ABRA INSEKTSGARDIN og INSEKTSDØRER er et kvalitetsprodukt.


Insektsgardin

Hvitlakkert aluminium, montert med sterk insektsnett i nylon. Grep og endestykker er i sort eller hvit plast. Monteres i vinduets eller dørens ramme med en 20x40mm profilramme. Ta kontakt med oss for prisinfo ihht.


Rollo insektsgardin består av en ram i vitlackad aluminium och ett finmaskigt svart nät. Bredd- och höjdmåtten kan anpassas av gör-det-självaren. INSEKTSGARDIN Slipp lufta inn Med våre insektsgardiner kan man lufte så mye man vil uten å tenke på mygg, fluer, veps og andre småkryp. Insektsgardinen har justerbara fjädrar för återrullning i kassetten.


Insektsgardin

Hvem har vel ikke ligget. Nå kan du sette en effektiv stopper for mygg og andre krypdyr med en funksjonell og stilfull insektsgardin fra Kjells markiser. For montering i vinduer og verandadører. Leveres med hvit overkasse, sideskinner og underlist.


Med insektsgardin (myggnetting) fra Trollheim får du en profesjonell løsning for å lufte uten å slippe inn fluer, mygg, knott og andre insekter. Nytt utstyr til jakta? Vi har stort utvalg og gode priser på jaktutstyr. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


Stäng Lundbergs bruker informasjonskapsler for å gjøre brukeropplevelsen din så bra som mulig. Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du bruk av. Vi er store innen oppbevaringsløsninger.


Uansett om det gjelder museum. Gardinen passar både fönster som öppnas inåt eller utåt. RKC er leverandør av hage- og treprodukter til byggevarekjeder og hagesentre i Norge.


Bredt sortiment gir deg alle muligheter til å skape et flott uterom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg