mandag 18. mars 2019

Jotun pure nature

Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Den vakre hvittonen er spesialutviklet av våre fargeeksperter og gir et rent, vakkert preg på rommet. Fargene i dette temaet har en forsiktig tilnærming til treet.


Fargene er sarte og delikate, men fremdeles med en behagelig dose av lys. Forhandler Jotun AS P.

Den vil gi deg dybde, spill i treverket og passer perfekt på hytta. En meget god interiørbeis som gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen. En naturlig matt og transparent finish skaper en lun og god atmosfære. Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet.


Du vil derfor ha kontroll på fargen, slik at den etter noen år fortsatt er vakker og passer sammen med de andre fargene du har valgt til hytta eller hjemmet ditt. Blandes i en rekke farger over Jotun Multicolor. Specs: Beis, Vegg, Vegg,.


Enkel å påføre og drypper ikke - perfekt til tak.

Naturlig vakker, hvit interiørbeis. Gir lyst og vakkert tre. Sammen med Patinagrå har de brukt fargen Labrador. Bevarer utseende over tid.


Du må bare bruke Jotun Spesialrens for gulnet panel først. Selv om du har gulnet panel på hytta kan du fint få denne looken. Finn laveste nettpris her. Anbefales ikke til harde tresorter, som f. Les tester og omtaler før du kjøper.


ProdukteT er enkelt å påføre og gir et suverent resultat. Beisede flater som er utsatt for mye slitasje, bør etterbehandles med TreStjerner Gulvlakk. Fargeutseendet blir påvirket av sugeevnen til treet, antall størk og flatens utgangsfarge.


Påfør produktet feltvis – bord av gangen og fullfør hele. Dette tekniske databladet erstatter alle tidligere utgaver. Noen ganger er det faktisk bare en anelse hvitt som skal til. Produkte er enkelt å påføre og gir et suverent resultat.


Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute.

Alt vi gjør handler om å verne verdier. For oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet. Jotun - Til kjente landemerker og ditt hjem. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.


Produktet er enkelt å påføre og gir et suverent resultat. Behagelige lyse toner er superlekkert på trepanel. Ger en vacker matt yta som framhäver ådringen i träet. Beis panelhvit ltr ekstra hvit 74- per spa Kjøp.


Interiørbeis Lady Pure nature klar 68l Jotun 26- per box Kjøp. Gamla Furumöbler blir som nya med en strykning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg