mandag 18. mars 2019

Norsjø ferieland priser

Pris kr 25- pr barn inklusiv alt av utstyr. August: August: Åpent alle dager fra 1. Ditt Ferieland i Telemark. Campingresort med alt du trenger på ett sted!


Mulighet for fiber, tilkobling til vann og avløp. Angi datoer for å komme i gang.

Familiekort for inntil voksne og barn: ved kjøp av sesongkort voksne. Blomsterprakten og grønne plener gjør at du vil trives ekstra godt innerst i den lune bukta ved Norsjø. Alla stugor har ett pentry och en terrass. Faciliteterna inkluderar en restaurang, en privat strand och gratis Wi-Fi. Restaurang Svilla erbjuder en à la carte-meny med norska och spanska rätter.


Derfor er det som oftest et yrende liv på Ferieland og tusenvis av mennesker på toppdagene i fellesferien. Marina og gjestehavn for privatbåter. Vi gjør det vi kan for at gjestene våre skal trives, og dra herifra med lyst til å besøke oss igjen.

Vi tilbyr hytter til utleie og har mange døgnplasser for camping. Det var nært sanitæranlegget, og man kunne velge selv hvor man ønsket å sette opp teltet. Eneste negative vi har å si om plassen er at det var to sanitærbygg, og på det nærmest teltplassen virket ikke vaskemaskinen slik at vi måtte gå til det andre sanitærbygget. Sommeråpen Restaurant. Norsjø Hotell har åpen restaurant for alle.


Vi gjentar suksessen med jentekjøring ,gratis ,nybegynnere og erfarne#128079;#128521; Vi stiller med utstyr til de som ikke har#128521;Alle jenter mellom -år er hjertelig velkomne til actionfylte ettermiddager sammen med Sauherad IL Wakeboardklubb#128079;#128521; Er du over år og har lyst til å prøve er du velkommen. Bo i hytte med soverom for pers, bad med dusj og toalett. Prisen forutsetter at det er betalende per hytte. Pris inkluderer ikke leie av sengetøy eller sluttengjøring. Denne terrassecampingplassen har steder uten skygge og plasser med noe skygge.


Det er mulig å leie campingvogner, stasjonære campingvogner og vandrerhytter. Barn – år kr 10-og gratis 0-år. Trenger du overnatting i forbindelse med julebord?


Pris kun kr 39- per person i dobbeltværelse inklusiv frokost. Med sin unike beliggenhet ved Telemarks-vassdraget forsvarer den sin plass som en av Norges fineste campingplasser. Du er hjertelig velkommen!


Vi åpner restauranten utenom åpningstider for grupper ved forespørsel.

Ta kontakt med oss så hjelper vi med planlegging. Norges beste vannski og wakeboardanlegg, egen cruisebåt på Telemarkskanalen, Pirat bukta med ny forstilling hvert år, marina for båtfolket, restaurant både ved brygga og på hotellet. Pengepremie til beste herre og dame. Starten i år går fra Bok og Blueshuset! Et flott løp for nybegynnere og barn i følge med voksen eller de som liker det går fort.


Slusepadling på Bandakkanalen. Stor campingplass med egen gjestebrygge for deg som kommer sjøveien. Kort veg til slusene i vakre Telemarkskanalen og Notodden Bluesfestival. Vår gjestebrygge er for både deg som ønsker å besøke oss på dagtid eller som ønsker å overnatte i egen båt.


Karakteren baserer seg på en spørreundersøkelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg