mandag 25. mars 2019

Jotun gelcoatsparkel

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Komponentene skal blandes i forholdet 1: så det er svært lett å oppnå riktig blandingsforhol uansett mengde. Straks den er tørr, må sparkelen slipes før et nytt lag epoksyprimer påføres. Det har lenge vært en utfordring å beskytte aluminiumsbåter mot begroing, noe som også har fått mye oppmerksomhet i media.


Sluttresultatet blir nærmest usynlig, i akkurat samme farge. Gelcoatsparkel fra BHP til båt finnes i ca. Topcoat brukes som sluttstrøk på glassfiber. Kan også brukes til reparasjoner av gelcoatoverflater.


Stort utvalg og rask levering. Kjøp din gelcoatsparkel på SeaSea. Leveres i tube a 1gram. Meget god mot UV-stråling og har lang levetid. Beholdning kan befinne seg på ulike lagre i Norge.


Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Hei Er på jakt etter gelcoat sparkel med farge koder etter RAL systemet, har forsøkt diverse firma i Bergen, men det er ingen som kan hjelpe. Jeg har omsider fått tak i fargekoder på gelcoaten til min båt (takk til Viksund for kjapp service!).


Men da dette ikke er standardfarger som f. Avsett för reparation av ytskador i gelcoatskikt. Produktet er beregnet til reparasjoner av mindre overflateskader på skrog og dekk. Legg til dine favoritter. Soromap sparkelmasse med herder for reparasjoner av mindre skader på dekk og skrog over vannlinjen.


Lagerføres i over farver. Andre spesialfarger kan leveres på b. Jotun gelcoat fargekart. Jeg har lånt fargekart over RAL farger hos lokalt billakkeringsverksted for å sammenligne med den fargen jeg skal ha, og dermed funnet RAL fargekode. Her står et godt utvalg av gelcoatsparkel med tilhørende RAL vs jotun koder.


GelCoat sparkel er meget motstandsdyktig mot påvirkning av vær, UV stråler og tidens tann. Slik gjør du ved gelcoat -skade: 1. Masker rundt skaden som skal repareres, med maskeringsteip. Fjern løse biter og flak i skaden, slip med slipepapir, og vask rent med aceton. Disse har hvert sitt bruksområde. Den ene er en ultralett sparkel for større reparasjoner, en finishingsparkel for mindre reparasjoner og en glatt finish, og en epoksysparkel for punktreparasjon.


Hovedforskjellene mellom dem ligger i hvilken. Produkten är avsedd att användas för reparationer av m.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg