mandag 26. februar 2018

Jotun balance

LADY Balance Veggmaling. Den vakre, matte overflaten lar fargenes naturlige og harmoniske nyanser komme frem og gir deg rom det er godt å være i. Verdens fineste blågrønne farge. En balansert kolleksjon av grønne fargetoner. Beroligende farger som bringer med seg klarhet og muligheten for stille refleksjon.


Sammen med en stilren innredning skapes omgivelser som innbyr til balanse i hverdagen. Fargene i paletten Everyday Balance bringer referanser til naturens rene enkelhet inn i hjemmet. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Innendørs, 2. Mattheten i ytan gör så att kulörernas naturliga och harmoniska nyanser kommer fram och ger dig rum där det är härligt att vara. Den lukter minimalt og er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Lady Balance gir vakre rom med harmoniske nyanser.


Rom for samvær og glede. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler. Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! L Vannbasert interiørmaling. Nå forenes matte vegger og godt inneklima. Sammen med harmoniske fargenyanser dannes en unik atmosfære som gir deg vakre rom det er godt å være i. Størrelse: 68L - Farge: Hvit base- Glansgrad: matt- Svanemerket- Miljømerket med EU-blomsten Hvit base kan brukes som hvit maling eller brukes base som skal blandes over Jotun Multicolor.


Størrelse: 7L - Farge: Hvit base- Glansgrad: matt- Svanemerket- Miljømerket med EU-blomsten Hvit base kan brukes som hvit maling eller brukes base som skal blandes over Jotun Multicolor. Badet har hvite og blå fliser. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. De naturlige og harmoniske nyansene i fargene kommer frem i den vakre, matte overflaten og gir deg et rom som det er godt å være i. Den er derfor er godkjent av Eurofins Indoor Air Comfort Gold. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag.


Jotun balance

Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende. Jotun Original Akryl Murmaling ( Jotun Mur Akryl (Max for Mur)) er beregnet for toppstrøk for betong, sementfiberplater og andre lite sugende underlag. Malingen har lang farge og glansstabilitet, har meget god værbestandighet samt lange vedlikeholdsintervaller.


Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF. Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg