torsdag 22. februar 2018

Moderne gjøkur

Velkommen til kookoo. Her finner du gjøkur i moderne design, morsomme vekkerklokker og fine sangfugl. Et moderne gjøkur : Denne originale, ensfargete varianten i plast (med gevir!) gir nytt liv til det klassiske. En gang i timen titter gjøken frem, fulgt av det typiske kallet.


Perfekt som et originalt, dekorativt element, og som gave til innflyttingsfesten!

Moderne hvitt gjøkur som du garantert blir glad av å ha denne i hjemmet, for den gir deg en påminnelse om sol og sommer. Hver time kommer fuglen ut av huset og kvitrer. Du kan selv velge om den skal si kookoo hver gang, eller om du vil at den skal kvitre som en sangfugl. Han hadde oppfunnet verdens første gjøkur.


Ktesibios kan faktisk gjøre krav på å være oppfinneren av den første syngende klokke som kan betraktes som forgjengeren til den moderne gjøkur. Det følger med en hane, katt, hun gris og elefant. Du velger hvilket dyr du vil ha i gjøkuret til en hver tid.

Det valgte dyret er festet med en magnet i klokkehuset. Bakpå velger du riktig dyrelyd. Vi har resultater for Gjøkur til salgs til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.


Med rene linjer og diskré visere er denne klokken både moderne og funksjonell. Klokken Freedom er vår tids gjøkur med rene linjer og en god dose. Kan bringes til Majorstua etter avtale. Gjøkur (tysk Kuckucksuhr, engelsk cuckoo clock) er spesiell form for klokke eller ur med et. Forundrer meg ikke om de snart har de til 19- på Bohus og Living, og da kan det bare være for min del.


Hvem sier gokeklokker er utdaterte? Men gjøkokene gjenopplives. Av denne grunn vil vi i dag vise deg den revolusjonerende utviklingen i produksjonen av gjøklokker. Det er ikke bare sjokolade og gjøkur som kommer fra Alpelandet.


Sveits med sine beskjedne naturressurser og avstand til havet har i alle år basert seg på eksport av kvalitetsprodukter innen håndverk og teknikk.

Black forest distriktet i Tyskland. Deres utvalg er som en stor godtepose. Vi har denne gang plukket ut noen av de nyhetene som kom helt på tampen av fjoråret. Italienerne har hele tiden likt gjøkur , og laget mange morsomme, annerledes og tidsriktige. En enkel mekanisme, som kanskje vil ligne de første datamaskinene i kapasitet, et slags moderne gjøkur , hvor gjøken regelmessig kommer ut og fremfører sitt.


Gadgets og kule ting med seriøst høy må-ha-faktor! Disse gavene kommer du til å ønske å beholde selv. Gjøkuret Gjøkuret har uten tvil sin opprinnelse i Tyskland.


En stol fra Arne Jacobsen og et originalt moderne gjøkur trekker opp prisen. Designermøbler vil koste penger uansett, med mindre du ved et nærmest usannsynlig lykketreff finner et prikkfritt eksemplar på loppemarked foran en uvitende korpsmusikant. Fra Hornberg følger vi ”Die Deutsches Uhrenstrasse” til byen Furtwangen, som er selve midtpunktet når det gjelder urverk og gjøkur.


Tysklands høyeste foss, 1meters fall, finner vi ved byen Triberg. En av de siste glasshyttene i Schwarzwald finner vi i Wolfach. Her blåser man glass slik man har gjort det i flere generasjoner.


Stort utvalg av interiør som blomsterpotter, maleri, bilder, speil og lysestaker i ulike farger og materialer. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg