onsdag 7. februar 2018

Gassvarmer bord

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Fresh Living er møbler! Vi er opptatt av god design og kvalitet i våre møbler.


Vi kjøper direkte fra fabrikk og kan derfor tilby meget gunstige priser og tett. Denne terrassevarmeren er laget for plassering oppå et bord.

Gir behagelig varme for alle som sitter rundt bordet i en komfortabel høyde. Hvis du og familien eksempelvis sitter med bena under et bord , vil dere derfor kunne oppleve deilig varme i ansiktet og på overkroppen, samtidig som ben og føtter blir stadig kaldere. Terrassevarmeren leveres med regulatorsett. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Dersom du ikke har strøm på terrassen, kan du oppnå god varme og lunhet ved hjelp av en gassvarmer.


Disse varmerne kan varme store arealer, noe som passer bra hvs du har en stor terrasse. Gulvmodeller er et estetisk penere produkt.

Raskt, enkelt og billig. Nyt sommeren så lenge som mulig med en halogen- eller gassvarmer. Samle naboene til en deilig sensommerkvel og la terrassevarmeren gjøre jobben med å holde alle varme og komfortable. En gassvarmer er imidlertid et godt alternativ for deg som har en stor terrasse eller en stor sittegruppe som skal varmes opp.


De krever ingen installatør, de er relativt enkle og montere og du trenger kun en gassbeholder fra nærmeste bensinstasjon for å oppnå den etterlengtede, lune sommerkvelden. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Med en terrassevarmer fra Elektroimportøren vil du få en herlig varme til kjølige vår-, sommer- eller høstdager. Med en infrarød terrassevarmer vil du kunne. PH01-S er en bortopp gassvarmer.


Meget praktisk til sene sommerkvelder. Gassflasken plasseres f. Den plasseres på sofabordet eller spisebordet. Den sprer varmen godt til de som sitter rundt. V Produktet er produsent stål og leveres med regulator.


Varmen kan reguleres og du velger selv hvilken gassbeholder du ønsker å. Kraftig gassvarmer som forlenger sommeren!

Med Ansluts gassvarmer blir uteplassen eller verandaen et hyggelig sted å være, selv om det ikke er høysommer. Hovedbrenneren tennes med piezotenning og har justerbar effekt (5-kW). Varmeapparat til bobil, båt, hytte og campingvogn. Deler og utstyr rett hjem i postkassen.


Stort utvalg, lave priser og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg