onsdag 14. februar 2018

Interiørblogg

En interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Veien fra husbygging til et hjem. Linda bor i rekkehus fra 50-tallet og har en interiørblogg som bugner over av glade farger og herlige mønster. Perfekt for deg som vil se noe annet en shabby chic-stilen.


Kari Anne Marstein Kari Anne er en stor interiørentusiast og har en blogg med fargerike bilder av retromøbler og fargerike detaljer.

Jeg driver en interiørblogg som gir deg tips og inspirasjon til hjemmet samt gode løsninger på hvordan man kan kombinere dyrt design med rimelige DIY-løsninger for å få det til å se eksklusivt, moderne og stilig ut. Bli inspirert av Jotuns fargekart, få nyttige tips og råd når du skal male og få personlig fargeråd fra våre fargerådgivere. Store endringer finner sted på bloggmarkedet i Norge, Blogg. Så er jeg tilbake igjen -etter en lang og delvis ufrivillig pause.


Kjekt å få datakyndig hjelp når både blogg og passord plutselig er hacket av ukjente folk i. Interiørblogg skrevet av eieren av Drømmeverden interiør butikk og nettbutikk. Husbyggerblogg om veien til Villa Drømmeverden.

Før helgen kom nemlig Pernille hjem med et enormt ønske om hjemmelagde havrekjeks etter å ha fått smaken på det en dag på skolen. En blogg om interiør, inspirasjon, DIYs, oppussing og litt til. I anledning Kählers 180-årsjubileum ble jeg invitert med på.


Anette Philstrøm Karlsen fra Halden står bak bloggen anetteshus. Her er mange flotte bilder, med fokus på detaljer. På interiørbloggernes egen festdag Glansdagen ble Norges beste interiørblogg kåret - etter å ha mottatt tusenvis av stemmer. Av femten nominerte blogger i denne kategorien var det Cecilie Abrehamsen, med bloggen Emmeline som stakk av med tittelen Norges beste interiørblogg. Fant ikke det du ønsket?


Forbedret ved hjelp av. Senge himmelen finner dere HER. En lekker ny kjole har også flyttet inn! Og jeg vet med sikkerhet at Lila kommer til å falle helt om i lykke når hun ser den! Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering.


Besøk vår nettbutikk idag! Riktig godt nytt år !

Topplisten viser det totale antall sidevisninger siste døgn. Mer miljøvennlig gulvtrend 22. Det vi bruker lenge, er et godt valg for miljøet. Boligens nye gulv ikke et unntak, og trenden for tiden som kommer er.


Tomines hjem Jeg driver bloggen Tomines Hjem, og TM Design AS. Import av nydelige, solide klassiske møbler og decor på 3. Lise heter jeg, og er ei nordlandsjente på år fra Mo i Rana. Sammen med min samboer og våre to søte pusekatter stortrives vi i Fossestua, som er et gammelt.


Lene blogger om interiør, tipser om hva du kan lage av diverse med mye mer. Trenger ikke stort mer enn dette. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen.


Utviklet av Susoft AS. Nå er det nye fargekartet fra LADY lansert. Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet.


Hytte- og interiørblogg. Bare sånn helt plutselig etter en lang og kald vår i fjellet. Les interiørblogg og hjemmereportasjer fra norske hjem.


Finn din interiørbutikk og møbelbutikk på nett og mye mer. Møbler fra Slettvoll produseres av dyktige håndverkere på vestkysten av Norge. Kolleksjonen selges hos Slettvoll-butikker i Norge og Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg