tirsdag 13. februar 2018

Sigdal kjokken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Få gratis og uforpliktende tilbud.


Et godt kjøkken må gi rom for arbeid og småbarnsaktiviteter, omsorg og livskvalitet.

Et kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en. Nå er det farger og personlig preg på kjøkkenet som gjelder. Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken. Slik fikk de ideen om gatekunst, som skal doneres til NRK sin TV-aksjon.


Sigdal kjøkken uten tillegg til prisen. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. På jakt etter nytt kjøkken?


Epoq gir deg muligheten til å designe ditt kjøkken.

Vi har mange stiler, farger og løsninger. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken kan du velge mellom en rekke farger, design og. Strai Kjøkken har et stort utvalg i modeller og utførelser. Gjenvinningssatsjonen har åpent torsdager ut oktober måne og siste dag er torsdag oktober.


Ordinær åpningstid på. Hengslene er av svartlakkert metall. Den ene delen sitter i et utfreset spor på døra, den andre er plugget inn i skroget. Noen som kan hjelpe med dette?


Klikk på bildet under for å lese katalogen eller kom innom og hent ditt eksemplar i vår butikk på Skippertorget 2. Spør oss, så tegner vi ditt nye kjøkken for deg! Solbakken har jobbet som kjøkkenselger og erfart at med en nøyaktig målejobb kan en komme seg unna med å kun kjøpe nye fronter. Jobben med å skifte frontene krever likevel litt ekstra av den som skal pusse opp. I tillegg kan det være greit å vite at det innenfor sortimentet finnes mange muligheter for å lage spesialtilpassede løsninger.


Vi kan hjelpe deg med å komme med forslag og råd til ulike løsninger. Finn ditt nye kjøkken hos Kvik. Hos Kvik finner du kjøkkener der mulighetene nesten er uendelige.


La oss hjelpe deg videre med kjøkkendrømmen din.

Enten du er på hytta i påsken med litt enklere standard enn hjemme eller du pusser opp kjøkkenet vil du gjerne ha god mat. I vårt online magasin finner du enkle. Opplev gleden med et kvalitetskjøkken! Velger du et kjøkken fra Nygår velger du norskprodusert kvalitet med års garanti.


Uansett om du planlegger nytt kjøkken eller vil fornye ditt gamle vaskerom finner du dette hos Elkjøp. Velg mellom en rekke stiler og farger, samt et stort utvalg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg