torsdag 8. februar 2018

Historisk tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Historisk tapet

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport. Norges største nettbutikk. Foto: Else Sprossa Rønnevig viser historiske norske tapeter.


Selve motivene er hentet fra tapet som er funnet skjult rundt i gamle Norske hjem og historiske bygg. Designene fungerer samtidig like bra i moderne hjem. Norsk Arv tapet som du ikke finner her?


Historisk tapet

Den nye kolleksjonen fra Fiona Wall, Heritage, tar utgangspunkt i den historiske arven. Flügger har designet et tapet i forbindelse med utstillingen Blomster og Verdenssyn hos Statens Museum for Kunst i København. Fargerik blomster tapet. Skap et vilt og vakkert kjøkken i forfriskende farger med tapetet Colourful Living fra Borge. Et dekorativ tapet som gir dybde til rommet, fungerer fint som en fondvegg - men er du freidig så tapetserer du alle veggene.


Her blir det fargefest til frokost! Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. HISTORISK : Det er ikke vanskelig å se at Fiona har dykket ned i arkivene for denne kolleksjonen.


Vi tilbyr den profesjonelle bruker tradisjonelle kvalitetsprodukter til overflatebehandling for fredede, bevaringsverdige og nye moderne bygg. Vi fører linoljemaling. Informasjon om tapet og border. Mål og mønsterrapport.


Hvordan regne ut hvor mye du trenger ? For tapetruller på ti meter og med en standard takhøyde på ca 4 er tommelfingerregelen at det går høyder på rullen når du har tapet med mønster. Husk å sjekke mønsterrapport og rullbredde på den enkelte tapetdesign. Har du rester av et gammelt tapet inne i veggen og ønsker å sette interiøret tilbake slik det var den gang, kan tapeter trykkes opp på ny. Dette er et eksklusivt håndtrykket produkt. Du kan også finne kopier av tapeter fra samme periode som prøven din.


Mange av de store tapetprodusentene trykker fortsatt historiske mønstre. Hos oss har vi rundt ti tusen ulike tapeter fra verden lendende produsenter enten du ser etter fibertapet, vinyltapet, tekstiltapet eller våtromstapet. Man river, bygger nytt. Pusser opp, maler, tapetserer, tilfører og trekker fra. Til alle tider, i alle generasjoner har vi på ett eller annet vis satt spor etter oss.


Nye historiske spor blir til hele tiden. Vi setter nye historiske spor etter oss Og alle spor blir til historie – historiske spor. Og vi gjør det hele tiden – bevisst. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side.


Historisk tapet

Tapet topplisten finner du her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg