tirsdag 13. februar 2018

Tyrilin interiørbeis drivved

Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Trenger du litt inspirasjon til hvordan hytten din kan se ut innvendig? Tidløs, gråbrun farge som passer til det meste.


Finnes som reparasjonsbeis.

Innvendig panel brukes som oftest på vegg og tak, kan også brukes som brystningspanel mm. Interiørbeis settes til slutt inn med kinesisk treolje. Kan monteres stående, liggende eller diagonalt.


Til ubehandlet treverk av furu og gran. Han mener det er enkelt å få et godt resultat ved å farge panel med interiørbeis. Fargen regulerer man selv ved å påføre enten ett eller to strøk. Men det er viktig å huske på at underlaget danner grunnlaget for det endelige resultatet.


En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!

Og kan blandes i mange farger! Enkel og brukervennelig. Fargeprøvene er å betrakte som veiledende.


Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Anbefales ikke på harde, ikke-sugende tresorter som eik, og andre eksotiske tresorter som merbau, teak etc. TYRILIN TJÆREBEIS GYLDEN L. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket.


Gulvet er behandlet med Butinox gulvmaling i mørk grå, deretter matt gulvlakk oppå. Image result for tyrilin interiørbeis. Kan man bruke interiørbeis på gamle. Elsker drivved , men det kan kanskje bli litt mye på vegger? Døra og vinduene skal males hvite.


Kampanje på Lady Supreme Finish kr 47- pr. Vi bruker stort sett interiørbeis og terrassebeis fra Jotun,. Denne blandingen er gjort for å få mindre fargepigmenter i taket slik at tak og vegger går mer i ett). Vindu: Butinox Treverk 40. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.


Drivved interiørbeis strøk nedslipt.

Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Beis i fargen drivved fra Jotun. De gamle skiene på veggen lå tidligere på låven til småbruket hun har arvet. De tilhørte Anitas bestefar. Fordelen med voks, beis og lakk fremfor vanlig maling, er at strukturen i treverket forblir synlig, og at sprekker som kan oppstå over ti ikke blir like.


Beise panel i gangen: patinagrå Jotun. Mitt tips er Jotun panellakk hvit i taket, Lady interiørbeis på veggene. Denne får du i masse forskjellige farger, bla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg