torsdag 15. februar 2018

Male barnerom farge

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene.


Farge og inspirasjon. Et barnerom er et rom i stadig endring, i likhet med innehaveren selv.

Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill. Det gir et delikat inntrykk, og skaper en fin helhet. Kontrastfarger er vi derimot mer forsiktige med å bruke side om side, men med rette fargekombinasjoner, kan kontraster gi fantastisk flotte og unike barnerom. Lek deg med farger, kombiner ulike nyanser av rosa, gult og grønt – og skap et barnerom med et helt eget uttrykk.


Og husk at et barnerom ikke er ryddet og stylet så veldig mange minutter i løpet av en dag, sier malermesteren. Han foreslår å kombinere to eller tre farger siden det kan bli veldig pent og være med på definere soner i rommet: én farge der det er lek, og en annen farge der det er soving. Det kan være lurt å male med mellommaling før du maler med en mørk farge.


Ofte er dette nødvendig fordi en mellommaling i riktig farge gjør at den mørke malingens dekkeevne blir bedre. Her finner du inspirasjon til hvordan du kan male med SENS på.

Her kan du laste ned SENS-sjablongene til barnerom. Her er fargekonsulentens eksperttips til deg som leter etter riktig farge ! Hovedingrediensen til å lykkes med innredningen på barnets rom er barnet selv! Vi gir deg inspirasjon til hvilke farger dere kan male barnerommene. Med gjenbruk av gamle materialer skapte de funksjonelle barnerom som barna kan vokse i. Møbeldesigner og interiørarkitekt Ingrid Aspen valgte grønt da de pusset opp barnerommet i Redesign.


Dette gjorde hun blant annet fordi det er en kjønnsnøytral farge. Her skal det lekes og soves. Alt av Interiør til Barnerommet - Rask levering - Kjøp på nett eller i butikk! Reserver ditt Hotell i Male online.


La deg inspirere av Årets farge Spiced Honey. Skap en helt ny look ved å male IKEA. Krakker, småmøbler eller leker er raskt å male og skaper fine effekter. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnås med SENS eller andre Jotun-produkter blandet over Jotuns Multicolor system. Brandvik fraråder å male barnerommet i de sterkeste fargene, selv om det kanskje er det barnet selv foreslår.


Før var det veldig populært å velge knæsje farger på veggen, men for at barnet skal få ro til å sove anbefaler jeg heller en dempet farge. Hvor lang tid tar det å male ett soverom? Og hvilket utstyr trenger du!


Utstyret du trenger for å male soverom er forlengerskaft, rullesett, maskeringstape og pensler til hjørner og lister.

Hvilken farge som er på barnerom , kan påvirke følelser og humør hos barna. Du bør faktisk styre unna sterke farger på barnerommet, da det kan gjøre barnet. Når man skal finne farge på vegger til soverommet, er det viktig å finne en farge som gir ro og forberedelse til en god natts søvn.


Populære farger er jo hvitt, beige, grått og ellers lyse pastellfarger, sier interiørstylisten og legger til. Unngå helst sterke farger, som for eksempel rødt. I sonen der sengen står kan du male med en himmelblå farge for å skape et område der stille godnatthistorier finner sted og årets farge , den grå-grønne fargen Tranquil Dawn, males i et beroligende hjørne der stellebordet står. Men rommet må jo også være hyggelig og lekent! Det å velge farge til de rommet vi oppholder oss mest i kan være hodebry for mange.


Slik kan du gjøre det. Men med gode forberedelser, og valg av riktige verktøy, kan hodebryet snu til det motsatte og bli veldig gøy. Våre hjelpeverkøy er: Hold deg til en fargepalett som harmonerer og velg fra denne til alle rom i huset.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg