onsdag 21. februar 2018

Skeidar handlekonto

Stort utvalg av moderne kvalitetsprodukter til hjemmet. Se utvalget på vår nettside eller besøk oss i ett av våre varehus. Vi har varehus over hele Norge. Finn det nærmest deg her. Ofte stilte spørsmål Se mer.


Men har ikke kjøpt noe ennå. Men fikk nå en faktura på kr. Alt til julen finner du hos oss- Juletrær- Juletrepynt. Her kan du logge inn i nettbanken for alle våre produkter. Handlekonto og Byggekonto.


Se vårt store utvalg. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi sender deg en faktura på e-post den 20. Du kan velge å betale minimumsbeløpet, hele det utestående beløpet eller noe midt imellom – du velger selv det som passer deg best.


Jeg søkte om skeidar handlekonto i Januar. Og nå kan kundene finansiere sine kjøp raskt og enkelt. Har du søkt om lån eller leasing og skal signere dokumenter finner du også det her. Instabank har fullstendig modernisert vår salgsfinansiering. Det tar kundene bare et par minutter å søke og signere finansieringen – alt på mobilen.


Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Søk om Cresco Accesss her. Får du innvilget søknaden i butikken, kan du benytte deg av innvilget kreditt umiddelbart. Vi tenker ikke som en bank.


Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Moderne møbler og interiør av god kvalitet.


KJØP NÅ – BETAL OM MÅNEDER Skeidar Extra er en kontokreditt med tilhørende kredittkort. Kredittkortet kan benyttes i alle butikker med BankAxept-terminal eller ved uttak av kontanter i alle landets minibanker. Kontoen oppretter du ved å ta kontakt med betjeningen hos Skeidar. Denne nettsiden bruker cookies.


Ved å fortsette å bruke siden samtykker du til dette. Les mer om vår cookiebruk her. Skeidar er Norges største privateide selskap innen møbler og interiør. Kjeden er landsdekkende og har møbel- og interiørvarehus med et samlet salgsareal på ca. Butikknettet strekker seg.


Betal nå, betal senere eller del opp betalingen. Klarna lar deg som kunde selv velge hvordan du vil betale. Tilbyr forbrukslån, byggekonto, kredittkort og MasterCard uten gebyrer, samt låne- og kontoforsikring. Manchester United Visa.


Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg