søndag 18. februar 2018

Fruktfat

Vask, rens og del ønsket frukt i passende biter, båter eller skiver. La skallet være på frukten slik at det blir enkelt å forsyne seg. Her har vi samlet fruktfat i ulikt materiale som glass, rustfritt stål og kobber i varierende størrelser.


Minimumbestilling er til personer. Maten blir levert i emballasje som er best egnet for å holde den frisk og.

Fristende fruktfat Viser her bare bilder av hvordan frukt kan gjøres litt mer spennende. Jordbærene er fra årets bursdag i mars, mens den ulike frukten er fra fjorårets feiring av største jenta. Vi leverer ferske frukt og grønnsaker, samt tørrvarer og nøtter til bedrifter.


Vi selger fruktkurver og fruktfat bestående av ferdig oppkuttet frukt levert på fat med lokk. Stader der det blir dyrka mykje frukt kan ein kalla fruktfat. Til dømes blir Sogn og Fjordane marknadsført som Noregs fruktfat.


Det er veldig enkelt, kutter du opp grønnsakene og frukten, så spiser alle mer! Server det som et delikat fruktfat , fargerike spyd eller med en deilig dipp.

Slik lager du “Frosé” – frossen rosévin Foto: Fru Timian En rosa drøm! Dette er et innlegg i samarbeid med matbloggeren Marit Røttingsnes Westlie, bak. Du har garantert din favoritt, og det finnes sikkert en type du enda ikke har prøvd. Se hjemmeside for meny og mer informasjon. Dersom du har ønsker til hvilke frukter din fruktfat skal inneholde, spør oss gjerne.


Här hittar du alla möjliga typer av fat, vi har bland annat fat i rostfritt stål, marmor, poslin och trä! När du ska servera middagsmaten vid bordet eller. Fruktfat med oppskåret frukt.


Opplysningskontoret for frukt og grønt – frukt. Ja takk, begge deler? Hos oss er vi opptatt av å gjøre livet enklere, men med stil. Konditori, med det lille ekstra. Når Hilmers lekekamerater er på besøk, er begeistringen stor når Anna serverer dem et uimotståelig fruktfat.


Her har samlet fruktfat og fruktskåler med design fra populære. Lekre frukt- og grønnsaksfat, fruktkurver og annet sunt og godt. Levering i Oslo og omegn.


Fyll fruktfatet med et rikt utvalg av frukt som er skåret opp i fristende biter.

Det bør være lett å forsyne seg og spise med fingrene uten for mye søl. Et stettefat eller etasjefat er perfekt! For at frukten ikke skal bli brun, er det viktig å gni snittflatene med noe surt, f. Tilberedes samme dag som levering). Kan hentes hos oss, eller vi kan levere, man – fre i vanlig arbeidstid. Fatene returneres etter.


Dette kan elevene gjøre med papir og blyant, eller ved hjelp av PC med. Menyalternativ Full buffet: valgfrie middagsretter, 5-småretter, salat, kokt ris, stekt ris med egg, dipsaus og fruktfat. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg