onsdag 21. februar 2018

Liberon olje

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Kvalitetsolje til innendørs bruk som gir en nydelig silkematt glød og en naturlig overflate.

Ideell for treverk som utsettes for daglig slitasje. Den kombinerer alle de gode egenskapene fra både olje og lakk. Hardvoks- olje er basert på naturlig olje og voks. Bloom Kjøkkenbenk- olje nærer og beskytter arbeidsflater og tremøbler på kjøkken, bad og stue.


Gir god beskyttelse mot fukt, smuss og fett. En vanntynnet og transparent treolje for arbeidsflater og tremøbler på kjøkken, bad og stue. LIBERON KJØKKENBENK OLJE 250ML.


Nettlager Selges ikke fra nettlager.

Liberon møbelrens – Alanor tlf. Les også hvordan du fjerner uønskede flekker fra kjøkkenbenken. Tips til evig liv for kjøkkenbenken: La den nye benken få opptil fem lag olje før du begynner å bruke den. Påfør olje på begge sidene av benken.


Gir en transparent overflate slik at strukturen i treverket forblir synlig. Velkommen til Alanor. Vi leverer produkter til restaurering og overflatebehandling av treverk, som lakk, beis, olje og voks, samt en del spesialprodukter. Vi er opptatt av kunnskap og kvalitet og har mer enn års erfaring med overflatebehandling, restaurering og problemløsing.


Liboil- olje for utemøbler er et spesialprodukt for impregnering, forskjønnelse og beskyttelse av for eksempel hagemøbler og lignende gjenstander av tre, som er utsatt for vær og vind. Oljen påføres etter behov flere ganger i en sesong for beskyttelse mot gråning. Liboil gir glans og skjønnhet tilbake til treverket. B: Vær oppmerksom på at kluter og redskap innsatt med olje kan selvantenne.


Kluter innsatt med olje bør brennes, legges i beholder med vann eller legges flatt til tørk utendørs. Produktet er transparent, slik at trefibrene forblir synlig. Fås i fargeløs, hvit, lys grå, mørk grå, antikk eik og sort.


Treverket er rent, kanskje beiset og forseglet med olje eller lakk. Nå skal det gis form og karakter. Voksen er utmerket til sluttbehandling og vedlikehold av møbler.

På toppen jobbet jeg produktet inn med fin stålull. Jeg har lagt på mange strøk for å få en blank overflate på denne. Den er også godkjent med tanke på bruk i forbindelse med barneleker og treverk som kommer i kontakt med matvarer. Oljen har et relativt høyt innhold av kinesisk treolje som gir kvalitet utover det normale.


Oljen er hurtigtørkende og påføres med pensel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg