torsdag 8. februar 2018

Moflata smie

Moflata smie

Din forhandler av BRP. Ski-doo, Lynx, Can-Am ATV. Raleigh, Univega, Eberspächer, Palfinger kraner, Argo og Iller terrengkjøretøy, Hydroscan Mase strømaggregater. Jeg vil gjerne motta nyhetsbrev!


Moflata smie

Bli en Tysse-tilhenger! Meld deg på vårt nyhetsbrev. Det er ikke registrert et nettsted for selskapet. Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra Nettkatalogen. Ettersom smien ligger i et boligfelt ville han bygge den godt inn i terrenget.


Gråstein ble valgt som utvendig byggemateriale, murt etter gode råd fra gamle gråsteinsmurere. Dette var et seigt arbei men med tiden til hjelp kom jeg i mål med det også. Har ett voksende samarbeid med andre faggrupper i inn - og utland med rådgivning, og levering av kvalitetsprodukter fra egen smie. Fremstiller eggverktøy av meget høy kvalitet. Er spesialist innen gjenoppbygging og restaurering av gamle smiarbeider.


Har mange ferdige kunstgjenstander, beslag og knivblader på lager. BUTIKK OG SERVERING Vi hjelper deg med å realisere din butikk eller kafé. Du kan leie i våre handlegater og kjøpesentre i Porsgrunn og Skien. Vi utfører service, kontroll og vedlikehold på hydrauliske anlegg samt utfører reparasjoner av bl. ATV og 3- hjuls motorsykkel.


Foretaket har registrerte ansatte. Smia er smedens arbeidsplass, enten han var en som fusket i faget, eller en høyt skattet spesialist. Moflaten Smie og Verksted AS Bataljonvn. Gårdssmia var en del av bondens sjølbergingsøkonomi, mens bygdesmeden var lokalsamfunnets håndverksspesialist.


Til skipsverft var det nødvendig med skipssmie, og på større industribedrifter var det gjerne en velutstyrt smie. I dag dro jeg opp til en bonde som skulle rive smia si som jeg kjenner gjennom sønnen. Der kjøpte jeg det steinkullet og den koksen de hadde liggende igjen fra tallet:) Kjøpte også en ambolt, stolpestikke, vifte og noen tenger fra han. Name Palfinger Norge AS Besøks adresse Industrivn. Unngå å parkere tilhenger med parkeringsbrems over tid.


Det anbefales da å bruke parkeringsklosser for å holde tilhenger på plass. De fleste av gass smiene er drevet av naturgass eller propan. Den type og størrelse på en smie fastsetter størrelsen og antall brennere det bør ha for å oppnå høye temperaturer er nødvendig for slik virksomhet som smi sveising. Eldre gass skaper og brukte smiene kan være nødvendig å ha brennerne repareres eller erstattes. Selvgående og bakhjulsdrevet klipper med elektrisk start, firetaktsmotor, l oppsamler, bioklippfunksjon og bakutkast.


Regulerbar klippehøyde i fire trinn. Oppdag Sea-Doo vannscooter. Les mer om den spennende, nye GTI SE, funksjoner og spesifikasjoner. Bygg og pris, be om prisoverslag og finn en forhandler.


Dagene blir kortere og morgentemperaturen synker. Høsten er her, og mange bileiere blir allerede møtt av en kald og frossen bil med islagte vinduer. Finn telefonnummer og adresse til firmaer og personer.


Moflata smie

Søk etter tjenester, produkter, kontaktinformasjon, kart og veibeskrivelser og gatebilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg