onsdag 21. februar 2018

Gemini lykt

Nordens største utvalg! A proudly compliant European platform where security, functionality and community thrive. Kraftig LED lommelykt. Perfekt til mørke kvelder.


Gemini lykt

Fang naturens friske luft og nyt hva den har å by på. Dette er vårt førstevalg for den som skal ha én lykt til flest mulig aktiviteter. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det.


Hvor de tre forskjellige nivåene skal ligge kan du stille inn selv. Du kan også justere styrken i blinkemodus. Lykta er forhåndsinnstilt til å lyse i , og 1 styrke i de tre. Også Xera kommer med programerbare lysstyrker – dette lar deg justere lystiden tilpasset aktiviteten uten bekostning av funksjonen.


Et enormt utvalg sykkellys fra anerkjente merker som Blackburn, Exposure-lights og Knog! Vi har til alle typer sykling. Lagre dette produktet til en liste. Gi meg beskjed når prisen synker.


Sammenlign med andre produkter. XERA kan brukes til alt - til en overkommelig pris. Lykten har ti ulike innstillinger for lysstyrke, og er enkel å justere. Gemini Lights Xera 2-Cell. Lykten er svært allsidig og kan enkelt festes til hjelm eller sykkelstyre, eller brukes som vanlig hodelykt.


Gemini lykt

En proff lykt for aktive folk som forventer det beste. Hvorfor er en sykkellykt en god investering? Fordi en god lykt gjør at du bedre kan utnytte døgnets mørke timer – og dermed få mer tid til å gjøre det du liker best!


Lumen av 150gr grenser nesten på trolldom, og Titan er hittil det. Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling. Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser. Bli synlig med 1lumens!


Gemini lykt

Med opptil 1lumens styrke og en vekt på 42gr er Iris den perfekte blandingen mellom ytelse og finesse. Den lille Xera-lykten har en imponerende lysstyrke og tre forskjellige lysstyrker (9lumen, 5lumen, lumen). Brukes til skogskjøring både på ski og sykkel uten problem.


Lumen PluggMed 9lumen som kommer ut av denne 58gr pluggen er den lille Xera den ideale turkamaraten for løping, skigåing, sykling, pendling, padl. Lystemperaturen påvirker hvor behagelig lyset er i lengden. Skal du løpe, er det en fordel med lettere hodedel. En reservelykt kan med fordel være lett og liten.


Til turbruk er det bedre å velge en tyngre lykt og få kraftigere lys og lengre lystid. Vil du ha virkelig langvarig lys eller skal ut i sprengkulde, er større batteripakke med lang ledning tingen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg