tirsdag 20. februar 2018

Lage 17 mai pynt barn

Nordens største utvalg! Her finner du en stor mengde festtilbehør. Finn laveste nettpris her.


Disse rosene er også kjempe fine som pynt ellers, som dekor på gaver, festes på en spenne og bruke som hårpynt osv. På utkikk etter kreative og superenkle ting du kan lage til 17.

I tillegg må man jo stryke bunadsskjorter og pusse sølv! Noen barn ble nysgjerrige på. Trenger barna pynt til 17. Men om du fortsatt har lyst til å lage litt pynt selv, så er dette et genialt tips som kan gjøres sammen med barn og samtidig som du stryker ferdig skjortene.


Gøy med litt hjemmelaget pynt som både kan henges opp og og bruks som bordpynt om du får gjester. Her har hun laget blomsterkranser til å henge over bordet til 17. Eller kanskje bryllupet eller konfirmasjonen?

Sjekk bloggen hennes Elisabethheier. Les også: Få inspirasjon til 17. Feire nasjonaldagen med 17. Pynt opp taket med ballonger, vimpler og papirlenker i flaggets farger.


Dekk opp bordet til 17. Nasjonaldagen vår nærmer seg med store skritt! Disse er laget med sjokoladekake, dekket med hvit sjokolade, og så er det drysset kakestrøssel i 17. Flettede roser i nakken fra WA2WO Fletter er fortsatt supertrendy, og akkurat på 17.


Svein og har to barn ,. Følg Julekalenderen med tips og ideer til ting du kan lage i en travel førjulstid. Her iblandt laget pynt , snakket om flagget og dens form og farger. Vi har gjort mange forberedelser før 17. Tenk at nå er dagen her - Alle fugler - Ja vi elsker - Norge i rødt, hvitt og blått. Da er det mange som ønsker å plante og pynte ferdig uteplassen.


Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte med blomster ute til. Hos Europris finner du all slags 17.

Se våre tips under til 17. Det er ingenting som slår gleden og forventningen hos barna når vi nærmer oss 17. Både barn og voksne gleder seg til barnetoget med musikkorps, sang, hurrarop og massevis av flagg, og festen i skolegården etterpå med pølser, is og brus – og alle lekene! Med noen enkle grep kan du heve bordpynten flere hakk, slik at frokosten får en høytidelig og flott atmosfære.


Dekorer med hva du måtte ha for hånden og etter aldergruppe. Under har vi laget armbånd til 17. Selv de helt yngste kan være med å lage disse armbåndene, under har de brukt maling og glitter.


Her vet jeg det kommer til å gå i både pølser, is og kaker, og da synes jeg det kan være fint med noe litt sunnere å by på ved siden av alt sammen. Mange barn lager lys på juleverksted på skoler og barnehager. Dette er flotte hjemmelagede julegaver til besteforeldre, tanter og onker og foreldre! For å gjøre gaven ekstra flott kan man lage litt pynt til lysene også! Pynten på bildene er laget med glitrende perler og juleklokker på sølvstreng.


Tips: Pynt kakene med bær i rødt, hvitt og blått for ekstra 17.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg