fredag 2. februar 2018

Rammeverksted trondheim

Vi er et kunstgalleri og rammeverksted på Bakklandet i Trondheim med et stort utvalg av kunst fra lokale kunstnere med tilknytning til Trøndelag. Vi arrangerer flere skiftende utstillinger i løpet av året. I vårt rammeverksted utfører våre kompetente rammemakere både store og små innramningsoppdrag til hyggelige priser. Et annerledes rammeverksted med en egen personlighet.


Meget stort utvalg av nye rammer, men her kan også dine gamle rammer brukes. Modern Art Gallery har eget rammeverksted , hvor vi har drevet med innramming i over år.

Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser. Ta gjerne kontakt per telefon, epost eller via kontaktskjemaet lenger ned på siden. Du er også hjertelig velkommen til et besøk hos oss i vårt galleri på. Vår visjon er å vise utstillinger av høy kvalitet og god variasjon, samt gjøre en best mulig jobb som formidler for våre kunstnere.


Hver kunstner har egen side i vårt nett-galleri. Klikk på kunstnerens navn for å se alle bildene til kunstneren. Vi tilbyr også fagmessig innramming ved vårt rammeverksted.


Jeg valgte den løsningen som Kamphund gjorde på et bilde av L. T og fikk laget et passpatout til 4kr og satt inn i IKEA-ramme.

Jeg glemte jo at bildet måtte. Trondheim Kino har saler som gir deg det beste av film, underholdning, kunst og eventyr. Bestill online og spar opptil ! Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking.


Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Finn den perfekte bilferie i Trondheim med halvpensjon. Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Tordenskiolds gate Trondheim.


Rammeverkstedet Tormod Abelsen fra , Trøndelag. Galleri og rammeverksted med lang erfaring innen kunst og innramming. Heimdal Speil og Ramme fra , Trøndelag. Her står vi klare til å ta i mot deg og dine flotte bilder til innramming.


Vi har nyoppussede og lyse lokaler. Alt fra barnetegninger, fotografier og kunst og ellers det du måtte ønske vil få en nydelig ramme her hos oss. Ramme Service har levert profesjonell innramming til kunder i over år. Ved omsetning av kunst skal det innbetales en avgift på inntil i tillegg til salgsprisen når.


Rammer - Rammeforretninger og -verksteder.

Firmaet Glasssmester K. AS har i over år levert glass og ulike glassmestertjenester til forbrukere, bedrifter og offentlige institusjoner. Vi betrakter Trondheim og Sør-Trøndelag som vårt viktigste handelsfelt, men leverer og har levert produkter til hele Norge og til utlandet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg