torsdag 1. februar 2018

Elektrisk viskelær

Stort utvalg i skoleutstyr - Rask levering 1-dager. Mulighet for gratis frakt. Elektrisk viskelær med ekstra viskelær -påfyll. Perfekt for å viske bort detaljer når man tegner, eller som en kul dings å ha på skolen :-) Kan få inn ekstra påfyll som kjøpes senere ved behov.


Elektrisk viskelær

Spar mye på vårt store utvalg Viskelær og andre kontorprodukter til din bedrift eller hjemmekontor. Bestill Online i dag og få rask levering. Bruker to AAA-batterier (medfølger ikke) Tomt på lager. VISKELÆR REFILL FOR ELEKTRISK VISKELÆR. Refill viskelær til linex elektrisk viskelær.


Det elektriske viskelæret lar deg slette mer presist og fjerne linjer som er veldig nær hverandre, noe som også hjelper deg å unngå papirskader. Jepp, dere leser rett Det finnes elektriske viskelær , perfekt for å viske vekk og få høylyse streker. Men hvor kan jeg få kjøpt dette?


Ser det finnes på Amazon, men går det an å handle der? Må man ikke betale toll og greier? Hvordan er det med frakt? Hadde vært kjempefint med en nettbutikk eller noe i Norge.


For eksempel kan tusjstreker på glatte flater fjernes med et viskelær som inneholder et løsemiddel for bindemiddelet i tusjen. I handelen finner man også elektriske viskelær , som fungerer ved at et viskelær settes i rotasjon ved hjelp av en motor. Den kontrollerte rotasjonsbevegelsen tillater mer presis fjerning av blyantstreker.


Elektrisk viskelær

En feil i et elektrisk anlegg innebærer ikke bare forhøyd risiko i dette anlegget, men også i alle andre anlegg som forsynes fra samme transformator. I noen tilfeller har feil i andre elektriske anlegg tilknyttet samme transformatorkrets, vært medvirkende til at ulykker har fått en fatal utgang. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Enkelte typer viskelær er gode til det. Kulltegnere bruker knetgummi, som er et formbart stoff, til å løfte vekk kull med. I nyere tid har det kommet elektrisk viskelær som lar deg få enda mer presisjon.


Elektrisk viskelær

Disse brukes gjerne til tegning. Viskekær-refil elektrisk viskelær 30stk. Linex elektrisk viskelær. Vi er en norsk nettbutikk med vakre og nyttige skrivesaker fra hele verden. Vi er spesialisert på Bullet Journal og dotted notebooks, samt fyllepenner og blekk til.


Automatisk stopp når blyanten er spiss. Den har også sikring mot overop. Lag dine helt egne, stilige viskelær som du kan bruke selv eller gi i gave!


Elektrisk viskelær

Design selv og bruk den medfølgende massen til å lage viskelær i kule former og farger. Settet inneholder alt du trenger og instruksjoner for å lage flere kule viskelær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg