torsdag 22. februar 2018

Tyrilin no

Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet!


Til ubehandlet treverk av furu og gran.

Interiørbeisen beskytter også treverket mot gulning. Tyrilin - Fjellets Lø Lier, Norway. Les tester og omtaler før du kjøper. Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en særegen lød og et eksklusivt utseende på treverket. Vi vet hvor mye hytta di betyr for deg, og vil.


Tjærebeisen er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Vår vakre høykvalitets utendørs tjærebeis er basert på naturproduktet tretjære, og tåler det tøffe klimaet i fjellet.

Produktet er et spesialutviklet rensemiddel som fjerner såperester og urenheter på en effektiv måte. På nytt treverk fjernes harpiks i overflaten, og man får et bedre, jevnere innsug av overflatebehandlingen. TYRILIN INTERIØRBEIS GUL-BASE 68L.


Nettlager Selges ikke fra nettlager. Den er basert på naturproduktet tretjære som er blandet med værbestandige alkydoljer. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Beisen trenger godt inn i treverket og gir en vannavvisinde overflate. For gulnet og tidligere behandlet panel av furu og gran, vegger o tak.


Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektivt beskytter treverk mot gulning. Meget luktsvak og lett å påføre. Kan også benyttes på ubehandlede vegger, tak og møbler.


Voksen vil beskytte overflaten, forenkle rengjøring samt gi lyse tresorter som eik, ask, lønn, furu og gran en gylden, silkematt overflate. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Våre pasienter, eller. Specs: Terrassebeis, Gulv, Utendørs,.


Anbefales ikke på harde treslag.

Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert, blankt og eksklusivt utseende. Beisen danner en beskyttende hinne og har meget god slitestyrke og lød i. I den forbindelse ønsket man et oppdatert og inspirerende fargekart. Maling er noe av det Fargerike er mest kjent for. Kom innom oss, så hjelper vi deg å finne de rette produktene for ditt behov. Du kan lese mer om Scanox her.


Fra å ha gulnet furu fra topp til tå, ble atmosfæren i hytta i Tuddal lun og behagelig, med en gjennomført bruk av beis i naturens egen fargeskala. Vi hjelper deg gjerne med oppussing av nye eller gamle prosjekt og ingen jobb er for stor eller for liten for oss. Er du usikker på hva som skal til for å få.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg