tirsdag 27. februar 2018

Skyttersko

Spesialmodell for DFS skyting. Såle med rette kanter foran og bak, lengre utspring, stivere såle og sko. Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet. Skyttersko Ahg Stenvaag Strong str.


Skyttersko

En kvalitetssko fra Anschutz. AHG Anschütz har sammen med Meindl (en av verdens største produsenter av fottøy) utviklet en sko som har de nødvendige detaljer og kvalitet en skytter krever, men der kostnadsbesparing har vært fokus. Resultatet er AHG Easy skyttersko - din første skyttersko. Innsiden av støvelen oppfyller skytterens ortopediske krav.


Ekstra vid hel sikrer bedre balanse. Sole som bøyer seg innover sikrer optimal kontakt med bakken. Skoene leveres fra str. En av verdens beste og mest solgte skytesko. Perfekt tilpasset og gir en stødig skytestilling.


Skyttersko

Super friksjons-såle. Sitter som limt til underlaget! Meld deg på vårt nyhetsbrev og få spesialtilbud. Trykk på bildet for å bli automatisk overført til ny nettbutikk! Corami skytesko er unike i balanse og støtte.


Er i Brumunddal men kan evt sendes. Torget Til salgs Sport og friluftsliv Jakt, fiske og friluftsliv Våpen. Hørselvern: Peltor SportTac elektronisk hørselvern. CE-merket, norsk modell.


Elektronisk og sammenleggbart hørselvern. Eliminerer skadelig støy (f.eks. skudd) ved. Et meget praktisk og solid ståendestativ laget avtac-hro.


Høyt nok for personer opp til meter. Stativbena tar ikke unødig plass og stativets vekt er minimal. Vi er nå en del av Jaktia!


Skyttersko

Vi oppfordrer alle til å samkjøre så godt det lar seg gjøre. Ser noen spøker(?) med at det er fordel å kjøpe ny skytterdress hvert år. Hvor lenge varer egentlig en dress? Feltløypa er km i skogsterreng. De går jo med ganske harde skyttersko.


Skulle tro de ville gi god støtte, men de gjør det heller verre. Vi ga henne støttebandasje. Markus Hognes minner om at det er viktig å drikke nok vann når det er varmt.


Ingen andre har dermed glede av den. I tillegg ble både skyttersko og briller stjålet. Dette synes jeg er ordentlig guffent. Tyvene kan ha kastet bagen da de så hva den inneholdt.


Det var innbrudd i en bil til også. Välkommen till NAGGES sportvapen! Vi vill tro att vårt uppdrag är att erbjuda bästa möjliga utbud som hjälper till alla att hitta rätt produkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg