mandag 5. februar 2018

Lady inspirasjonsblogg jotun

Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge.


Her presenterer våre eksperter siste nytt innen interiørtrender og farger, samt produktnyheter og inspirasjon. Vår pasjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som du trives i. Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet.

Fargen er gyllen, lun og jordnær og gir en eksotisk atmosfære. Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. God smak fortjener det beste. Skap en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge i taket. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Alt du trenger av bo- og byggevarer.

Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


På bloggen deler Jotun sin kompetanse om farger, trender og maling, og presenterer siste nytt innen interiørtrender, farger, produktnyheter og inspirasjon. Bloggen har omtrent millioner besøk i året, og er unik i sin bransje ved å kombinere inspirasjon og personlige fargeråd. Når du besøger hjemmesiden, accepteres brug af cookies, som Jotun anvender til at forbedre din brugeroplevelse samt til at analysere din brugeradfærd. Vi anvender informationen at analysere og tilbyde tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Det er alltid en fest når Jotun Lady lanserer nye interiørfarger om høsten. Og i år er det ekstra stas, for jeg skal jo fargesette et helt hus! Planen er INGEN hvite vegger. Skyvedører i samme farge som veggen. Tonen er blågrønn med et grålig skjær over seg.


For mer inspirasjon og tips, besøk lady. Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. Inspirasjon når du skal male inne. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Slik dekker du et vakkert 17.

Ingen ting er så hyggelig som å samles rundt bordet for å dele et godt måltid. Denne kraftfulle fargen er fra det nye fargekartet vårt og gir referanser til høy himmel og åpent hav. LADY sine fargekolleksjoner og produkter, se jotun. LADY Perfection gir et perfekt, helmatt resultat, som står godt til veggene.


Velg hvite nyanser som passer sammen med veggfargen, eller prøv en mørkere valør for et annerledes og spennende uttrykk. Den har i tillegg dekkgaranti på to strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg