tirsdag 27. februar 2018

Elektronisk tegnebrett

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Vi har tegnebrett med trykkfølsom overflate og trådløs penn. Kreative tegnebrett og CAD.


Tegnebrett , CAD og 3Dmus er ikke bare for designere og illustratører, de er perfekte til redigering av bilder privat, og fine å bruke for deg med musearm. Tilbehør til Tegnebrett (1) Veske til Tegnebrett (1) Nullstill. Dra produkter hit for å sammenligne. Sammenlign pris på tegnebrett. Vi hjelper deg å velge blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker. Søk etter elektronisk tegnebrett på Kelkoo. Wacom Intuos Pro Tegnebrett Medium. Du kan også samle poeng og motta bonussjekker og benytte deg av.


Tegnebrettene er trykksensitive. Elektroniske tegnebrett gjør det mulig å tegne rett inn på pc. Kjøp Leker elektronisk tegnebrett på Kelkoo. Kjempefornøyd med service!


Da jeg er mye ute og gjør ærender er det kjekt å kunne ha et lite tegnebrett lett tilgjengelig. Forøvrig kan man kjapt snu pennen og bruke den som viskelær. I motsetning til med tradisjonelt tegnebrett er det en særegen opplevelse å tegne direkte på skjermen. Man opplever mye mer direkte kontakt med illustrasjonen eller bildet.


Eksperter sier det er omtrent som naturlig håndtegning. Lov om elektronisk kommunikasjon. Bruk det til tegning, matematikk, doodle, beskjeder osv. Du skriver med medfølgende penn og.


Ved at du fortsetter å bruke komplettbedrift. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader. Les mer om personvern. I Norge kan elektriske produkter leveres inn gratis ved kommunale innsamlingspunkter eller til distributører som selger tilsvarende produkter. Henger meg på hva ovenstående sier.


Jeg har brukt tegnebrett i rundt et halvt år nå, og de første timene med tegnebrettet var som å være år og ikke vite hva noenting var, hehe. Bruk tegnebrettet til alt, ikke bare i PS. Jeg bruker det støtt når jeg skal surfe på nettet etc. Du bare vet du har lyst på en Ipad Pro - men du kommer også langt med en vanlig Ipad som tegnebrett i kombinasjon med en Mac.


Det beste fra begge verdener.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg