tirsdag 20. februar 2018

Linhåndkle

Håndklene og badelaken produsert av høy kvalitet 1 lin som er myke, naturlige, miljøvennlige og antiallergiske. Linhåndklær absorberer fuktighet godt og holder lenge. Vi tilbyr et stort utvalg av badehåndklær i forskjellige farger og mønstre. Et linhåndkle er dessuten en fin og praktisk gave. Du kan også bruke et kjøkken- eller linhåndkle , men merk at brødet i så fall må pakkes helt inn.


Linhåndkle

Håndkle av lin er smartest fordi det holder på fuktigheten, slik at brødet tørker saktere ut, samtidig som det slipper ut såpass mye fuktighet at det ikke mugner. Produkter uten pris og kjøpsknapp er ikke tilgjengelig i vår nettbutikk, og dessverre ikke mulig å handle direkte av oss. Våre forhandlere har også et stort.


Foruten linets myke og behagelige tekstur mot kroppen, absorberer det opptil av sin egenvekt, noe som gjør at det egner seg ypperlig i håndklær. Nydelige farger og mønster. Kvalitetstekstiler i bærekraftig lin.


Linduker, linhåndklær, linservietter og lintekstiler til nydelig borddekking. Miljøvennlige tekstilprodukter til hjemmet. Bli blant de første som får vite om nye produkter og tilbud ved å registrere deg på vårt nyhetsbrev. Gjett hvilket vi tar med oss i kofferten.


Foto: Per Ervland Vis mer. Stoffet er tynnvev men har likevel god oppsugingsevne. Etter første gangs vask (det er viktig å alltid vaske tekstiler før man tar dem i bruk) virket det kjempefint. Husk at hastigheten er også avhengig av ditt nettverk og maskinvare.


Linhåndkle

Prøv fra kablet PC med god. Karaffel og vinkaraffel. Fyll en vannmugge med vann eller andre leskende drikker. Vi har også lekre glassflasker med lokk som både passer perfekt til å ta med seg.


En flott pakke til den som elsker å bake! Denne pakken består av en håndlaget bakebolle i keramikk,. Rengjør messing først med såpevann tilsatt oppvaskmiddel. Benytt tannbørste for å komme inn i kriker og kroker.


Linhåndkle

Puss med pussemidler beregnet for messing, her kan alt prøves som er i vanlig dagligvarehandel, men det mest effektive er Autosol Chromglans. På veggene brukes avkalkningsspray der hvor det har lagt seg et gråhvitt kalkbelegg. La det virke ett par minutter. Vask med rent vann og tørk av med linhåndkle. Ellers bruker du baderomsspray og vasker av med lunkent vann.


Tørk helt tørt med linhåndkle. I dusjsonen får man som regel misfargede fuger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg