tirsdag 27. februar 2018

Glasshytta blåst

Blåst er en liten bedrift hvor vi smelter glass, og blåser de vidunderligste ting. Vårt eminente team blåser egenartet design som selges i vårt galleri og spesialdesign på forespørsel. Vi porduserer alt fra drikkebeger i alle varianter, vaser og skåler til de mer skulpturelle og unike gjenstandene.


Den kjente glassdesigneren Benny Motzfeldt sitt glasstøy ble blåst her. Se glass bli til, og prøv deg som glassblåser selv og blås ditt eget glass.

Nedkjølingen av glasset er viktig for at det ikke skal sprekke. Du må derfor vente halvannen time fra glasset er blåst til det kan hentes. Reviews I got a giftcard to make my own glass. Vi er åpen mandag til lørdag, og produserer glass i ukedagene. Om du er heldig vil du se kunstnerene i action!


Alle gjenstandene er laget og designet av oss i vårt verkste 1 håndlaget på den tradisjonelle måten. Besøk gjerne Silja sin internettside på blaast.

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer medlemer av Tekna Ung til å prøve seg som glassblåser og blåse sin egen julekule sammen med de dyktige glassblåserne hos Blåst. NB: Kun for Tekna Ung-medlemmer, det vil si Tekna-medlemmer under år som har fullført mastergraden. Selv vet hun ikke om hun kunne tenke seg å blåse glass. Glasshytta i Vivestad.


Jeg er litt redd for røret, det er veldig varmt, sier hun. Hvert objekt er blåst og formet på frihånd av meg alene. Det har gitt masse glede og hardt arbeid å lære å temme glasset.


Mye trening kreves for å få kontakt med glasset og kunne få frem det uttrykk jeg ønsker. Naturens form og farger gir inspirasjon til arbeidene mine. Det feirer han med utstilling på Teglhuset, der inntektene skal gå til landsbyen hjemme i Kenya.


Ditt søk på glasshytta ga virksomheter og du har nådd slutten av listen. NORDNORSK KUNSTMUSEUM, TROMSØ Åpent alle dager 10. Ellers åpent som vanlig. Foto: Marius Fiskum Blåser, vrir, former, blåser.


Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud.

OsloVis veibeskrivelse. Hvor synlig er din bedrift? Søkeresultatene fortsetter under annonsen. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Blåst. Det er registrert ansatt(e) i bedriften.


Nydelige folk og fantastisk. Håndmalte skilt på fasader, åpningstider og forgylt logo på vinduer. Stolper til banneroppheng kan bestilles ved å kontakte Tromsø Sentrum AS i Tromsø på e-post post(a)tromsosentrum. Veden, såkalla lakterve til glassverket kom frå områda inn mot Lauar og ein fløytte denne ned Kjørstadelva.


Fram til april i år har vi jobbet sammen i Nordens Paris, Tromsø, men pga en voksende bedrift og familie fikk vi i år muligheten å åpne ei ny glasshytta i de Grønne Skoger på Magnor. Diverse fra glasshytta blåst 1kr. Stort fat 250kr Hjerteskål 200kr Lykt 100kr Alt kan selges samlet for 450kr Må hentes.


Lyst til å lyse opp i mørketida med en glasslampe ingen andre har maken til? Fra minus til pluss for Abel (61) Abel Sawe (60) har blåst glass i Norge i over år. Du gir oss samtykke til å sende deg nyhetsbrev digitalt på e-post, les mer om vår personvernerklæring her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg