onsdag 7. februar 2018

Jotun tåkedis

Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Dette er en kjølig gråtone som tidvis vil kunne oppfattes som litt blålig i tonen.


Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold.

Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Se farger som passer Kombiner med tapet. DEn vil også bli blå inntil alle andre lune greige eller gylne, varme gråtoner.


Vi henter ro og inspirasjon i naturen. Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene. Tåkedis har dessverre en tendens til å se ganske blåaktig ut i skarpt dagslys.


Husker det selv fra vi testet den hos oss.

Litt rart at dere ikke har sett det før siden dere var så flinke til å teste forskjellige steder. Det KAN jo være en feil også da, hvis den er veldig annerledes enn da dere testet. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. En nøytral grå tone Jotun Tåkedis. Les mer om fargen på jotuns inspirasjonsblogg. Lys Antikk blir lett litt rødlig mot litt rosa sammen med Tåkedis.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Når du har valgt farge så husk å velge en maling som holder huset hvitt og lyst lenge. JOTUN OPTIMAL OptiWhite, en selvrensende husmaling, spesialutviklet for hvite hus. Jeg har malt farge tåkedis på veggene oppe i en gang. I utgangspunktet kjøpte jeg ganske mørk brunaktig gulv , men synes liksom ikke det passer.


Er det bedre å velge lys grått gulv? Slik det er nå, om jeg legger de mørke gulvbordene mot veggen så virker fargen veldig blå- men det er en ganske liten og mørk gang. Både morgendis og tåkedis er bare blanding av svart og hvitt.

Slike gråfarger blir (utrolig nok) veldig lett lilla på veggen. Vi prøvde begge to når vi skulle pusse opp, men de ble altfor lilla for vår smak. Malingen Jotun DRYGOLIN ULTIMAT Vindu og Dør sørger for at du får et vakkert resultat.


Ikke bare når døren er nymalt, men i lang tid fremover. Og det er jo viktig når du nå henter frem håndverkeren i deg. Se etter dette spannet i butikken, så kan døren din være et smykke lenge.


Muren maler du med JOTUN PREMIUM MUR Maling system, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun -produkter.


Har falt litt for fargen tåkedis , noen som har den? Noen som har en fin farge å anbefale, eller har gode erfaringer med tåkedis fra jotun ? Skumring, 99Morgendis, 99Nøytral, 99Tåkedis, 99Matrix. Hvilke farger passer til tåkedis (utenom hvitt og andre gråtoner)?


Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg