fredag 2. juni 2017

Engelske krimserier

Sider i kategorien Britiske krimserier Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Høstværet har meldt sin ankomst, mørket sniker på og behovet for innehygge går i taket. Som bestilt begynner saumfaringen etter en god krimserie, og aller helst skal den være britisk.


Her har vi funnet frem noen gode britiske krimserier som du kan se akkurat nå. Denne kategorien har følgende underkategorier, av totalt 4.

Det er veldig mange gode britiske serier som alt for få har sett. Vi har sjekket ut litt hva som finnes hos de forskjellige streamingleverandørene i Norge. Skal se om det er noe mere jeg kommer på? Silent Witness er som CSI bare MYE bedre. Medlemmene i Writers Guild of America stemte frem sine favoritter og vi gir deg oversikten over de beste TV-seriene.


Vet ellers at Netflix har Foyle´s War, og en del andre britiske krimserier som ikke er så verst, som Broadchurch, Paranoid og Marcella. Ellers har vel Netflix også Happy Valley og Hinterland.

Folk blir tydeligvis aldri lei, og det gjør ikke vi. På NRKsender de hele tre krimserier som avløser hverandre gjennom hele. Balkanske diamantyver, fransk politi og engelske forsikringsagenter kjemper en. Netflix er tjenesten som har flest serier, det var godt over 1som ble. Mit kendskab til Engelske TV serier er dog noget mindre end det er til gode Amerikanske TV serier, så hvis du kender nogle gode serier fra Englan som ikke er med på listen, så må du meget gerne skrive en kommentar nederst i dette indlæg.


Gode Engelske TV serier. Nu går vi i krig med listen med Engelske TV serier. Vi fikk servert så mye at de fleste av oss knapt husker de siste ti seriene.


Men story er jo helt på tur, og selv ut. Hvem er gjerningspersonen? I krimsjangeren sentreres handlingen rundt forbrytelser og oppklaringen av. Og så er det så godt med serier som slutter på en høydare.


Jeg elsker engelsk Krim:) De går mere i dybden enn de fleste amerikanske serier. Veldig mange krimserier er på sitt beste når det letes etter spor, og sliter med å skape en avslutning som matcher jakten. Fargo lykkes med å holde på både overraskelse, spenning og stemning — rett og slett en krimperle!

Den engelske leiemorderen 3. Med rett til å drepe 4. The secret servant 8. Portrait of a spy 12. Mannen som jaget sin egen skygge David Lagercrantz 11-Les mer. NO El-SUV fra Peugeot til 300. Nei, det har jeg aldri hatt! I over år har vi, Leif Ekle og Terje Thorsen, ført en mer eller mindre sammenhengende samtale om krim og annen litteratur.


Disse diskusjonene har ofte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg