fredag 30. juni 2017

Krystallknotter

Flotte krystall-knotter til skap og skuffer. Smart og enkel måte for å freshe opp en gammel kommode eller gjøre den mer unik. Vi har byttet knotter i utstillingen vår og selger nå krystallknotter.


Pris: Kr 5- pr stk Nypris: Kr 17- pr. Finnes i flere utførelser og størrelser, se bilder.

Har også andre typer enn avbildet. Festes med skrue, som følger med. Har knotter i størrelsen 25mm og opp til 50mm. Vi har også andre typer enn avbildet krystallknotter. E-postvarsling: Vi beklager, men produktet er midlertidig utsolgt.


Legg igjen din e-postadresse og vi vil sende deg en melding så snart varen kommer tilbake på. Vi rydder våre showroom for å gjøre plass til nyheter og derfor selger vi alle utstillingsmøbler til svært gode priser! Her blir det alt fra.

Perlehuset Oslo Fint du stakk innom! Møbelknapper og krystallknotter. Få gode ideer til ditt kjøkken. Se vårt store utvalg av BLANCO kjøkkenvasker i rustfritt stål, Silgranit og porselen.


Premium design i sølvfarge og speil. Med skuffer på metallskinner og krystallknotter. Bordeaux Champagne sidebor stor. Den får samme gråfarge som veggen, så skal den få nye knotter.


Ser for meg “ krystallknotter ”. De skal kjøpes i morgen. Supertilbud på krystallknotter ! Krystallknotter , møbelknotter med ekte krystall. I dag handler det om fargen sort i interiøret! Det var en tid da hjemmet skulle blende i en beige og soft fargepalett med hvitmalte møbler og. Jakt og Fiske, Illustrert Vitenskap og Vi menn på handlelista for i morgen.


Andre vil si det er en lek med materialer og stilarter som går opp i en eksklusiv enhet.

Enkle og sparsomme nordiske flater i modellen Form MDF danner basis for et oppstaset ytre. HOME, LOVE og FAMILY, englemotiv på puter, hvitmalte tremøbler, krystallknotter , hvitt og sølv, metallskilt med visdomsor. Selv om rommet i utgangspunktet har et landlig preg, med hvit kjøkkeninnredning og røffe spisemøbler, har Suzanne gjort det mer glamorøst med teppe på gulvet, krystallknotter og svarte, blanke fliser.


Disse elementene hever standarden på kjøkkenet mange hakk, uten at det kostet spesielt mye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg