onsdag 7. juni 2017

Frost film vindu

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så.


Vi tilbyr rask levering, sikker betaling og 3dager angrerett. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. En hvit film som gjør at vinduet ditt ser ut som et sandblåst eller frostet glass. Den har et meget høyt lysgjennomslipp og lar dagslyset fylle rommet, samtidig som man begrenser det uønskede innsynet.


Fest filmen på vinduet og press ut boblene med en vindusskrape eller klut. En melkehvit og vakker innsynsfilm som gjør at vinduet ditt ser ut som sandblåst eller frostet glass. Frost Matt Vindusfolie.


En vakker film som kan monteres på alle typer glass. Når filmen er skrudd av, vil disse krystallene legge seg slik at vinduene fremstår som frostete. Når man skrur den på, blir krystallene stilt opp slik at du kan se gjennom dem.


KOBLET TIL WIFI: Du styrer enkelt med mobilen når du vil ha utsyn og innsyn - og når du vil ha frostete vinduer. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Disney-eide filmpalasset El Capitan Theatre, før den ble sluppet på kino den 27. Golden Globe-utdelingen vant filmen prisen for beste animasjon, mens den under den 86. Filmen hadde premiere den 19. Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her!


Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Utnytt mulighetene med frostet vindusfolie fra Johnson window film.


Vindusfolie som er konstruert for å beholde sitt elegante utseende ved utendørs bruk både sommerstid og vinterstid. Posisjoner så folien på vinduet og bruk en sletter til å presse alt av vannet fra midten og ut mot kantene. Pass på at du presser ut alt av vannet og tørker over folien med en tørr klut etterpå.


Enten du er ute etter å begrense innsyn eller ren dekorasjon så er vår Static-kolleksjon av høy kvalitet som gir deg et autentisk frostet vindu. Jeg har en karnapp med to vinduer ut mot utvendig trapp til naboer og kjøpte frostfilm på Ikea. Det er et helvetes klin å få på, men det ser da akseptabelt ut. Slipper innsyn, men mister ikke sollys (utrolig nok).


Hei, skal froste vindu til baderommet. Tenker å finne en type film som man kan påføre. Anna: Et vindu er åpent, og en dør.


SmartGlass er en film som blir integrert på eller i glasset, og kobles til strømuttak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg