torsdag 22. juni 2017

Fagmøbler skoskap

Oppbevaring til lave priser. Stort utvalg av møbler online. Se kampanjepriser her! Kommode opp til rabatt. Hos Bohus finner du et godt utvalg av skoskap. Se de ulike typene her!

Pene skoskap og skohyller av god kvalitet. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Denne høsten har Fagmøbler vært med på tidenes største overraskelsesfest!


I samarbeid med TV-Norge og programleder Rune Haraldsen har vi gledet uvitende boligeiere med nyoppussede rom. Og møblene kom selvsagt fra Fagmøbler ! A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet.

Besøk oss for å finne løsninger som gjør at du får mest ut av din entré. Hva med et skoskap , en hattehylle eller kanskje trenger du bare noen kleshengere? Er du også lei av møkkete og illeluktende sko som ligger strødd rundt i entréen?


Med et skoskap kan du skjule skoene helt og få et rent uttrykk i gangen. I skoskapene fra IKEA får skoene dine den ventilasjonen og plassen de trenger, slik at de holder seg fine lenger. Skoskap skal også ta vare på skoene dine. Et skoskap er ofte smalere enn andre kommoder og hyller og kan derfor godt som et møbel til å også oppbevare andre ting i gangen.


Har du et smalt inngangsparti? Fordelen med et skoskap er at hyllene er skreddersydd til oppbevaring av sko, slik at de ikke blir klemt og mister formen sin. Her står de på en hylle i stedet for å ligge i en haug. Det gjør det enkelt å finne skoene dine i en travel hverdag og du slipper å lete etter to like sko. Kjempe Utvalg - God Kvalitet.


Shop enkelt online her! Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Et inngangsparti skaper førsteinntrykket av hjemmet ditt.


Utforsk våre praktiske og stilsikre entremøbler og oppbevaingsløsninger. Hva passer best i din gang?

Du får plass til mange sko siden det er to rekker i hvert rom. Er din entré derimot stor og rommelig, er det masse av plass til å leke med å mikse og matche entrémøbler, så rommet får et flott og personlig uttrykk. Et stort speil, en skoskap i tidens design og kanskje en stumtjener i en skjønt design kan virkelig gjøre underverker. Nordisk design og kvalitet.


Er dere en stor familie – eller elsker du bare sko, så har vi naturligvis også det perfekte skoskapet for deg, et høyt skoskap. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Julehuset Skeidar Se mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg