mandag 19. juni 2017

Expo nova kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Get Your Nova Online. Buy now and enjoy free delivery!


Shop exclusive collections from the hottest brand online and in store now.

Stramt kjøkken i klassisk hus på Kolbotn! Personvern og informasjonskapsler. Kryss av for det eller de nyhetsbrevene du vil melde deg på.


Kjøkken og garderober i topp kvalitet kombinert med flotte møbelkolleksjoner fra ledende designere som Jean Marie Massau danner en unik helhet som du kan fylle ditt hjem med. Kjøkkenet er som regel det mest sosiale rommet i huset. Stemningen som skapes rundt grytene og under måltidene er ofte noe av limet for dine nærmeste og dine beste venner.


Våre dyktige kjøkkenkonsulenter hjelper deg å skape en vakker og funksjonell innredning som passer til deg, din måte å bruke kjøkkenet på, og ikke minst husets arkitektur og muligheter. Her finner du til enhver tid et godt utvalg utstillingsvarer som er til salgs, med gode priser og rask levering. Kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og skal kjennes både trygt og fornuftig.

Siden oppstarten for over år siden har vi produsert og levert kjøkken , bad og garderober til kunder i nord. Dropp overskapene for å gi mer stue-følelse i kjøkkent. Istedenfor en tradisjonell kjøkkenvifte, vil en lekker ventilator se bedre ut på beggen. Her er den skrånende ventilatoren blitt et lite designelement på kjøkkenet.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Innredning med glatte grå fronter. Benkeplate i stenkompositt.


Nedsenket oppvaskkum i rustfritt stål med ett-greps armatur fra Tapwell. Våre satsingsområder: Belysning, interiør, tekstiler, tepper, hagemøbler, kjøkken , bad. Interiørstylist Tone Kroken fikk den utfordringen da hun skulle innrede kjøkkenet i sin nyinnkjøpte leilighet på Frogner i Oslo. Hun hadde én ting klart da hun skul­le vel­ge kjøk­keninnredning. Det skul­le være fra Bulthaup.


Hun had­de levd med Bulthaup- kjøkken i år, og var så for­nøyd at det vil­le hun fortsette å ha. Tilbudet gjelder inntil måneder etter overtagelse av hytta. For ytterligere inspirasjon kan du følge Leve Hytter på.


Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Expo Nova til alle som bygger Leve Hytte. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.

Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Kjøkken i husets hjerte I to år hadde forfatteren Signe Wenneberg kvaler rundt planene for sitt nye kjøkken - for man kan da ikke rive ned et 1år gammelt brystningspanel i husets beste rom bare for det? Jo, det kan man godt - særlig når resultatet er blitt et stemningsfullt allrom med plass til både barn og gjester.


Quality Hotel Expo er ikke bare et konferansehotell, men egner seg like godt for kurs og konferanse som for ferie og avslapping, og for voksne så vel som barn. I tillegg har vi treningsrom og ruter til fantastiske løpeturer langs fjorden. Med v år unike beliggenhet umiddelbart ved Telenor Arena kan Quality Hotel Expo kombineres med det meste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg