torsdag 29. juni 2017

Jotun husfarge

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Her har eieren ønsket å fremheve verandaen og har derfor valgt en annen farge på altanen. Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium, sier Sigve Fjelde. Han er senioringeniør i Jotun og har arbeidet med utvikling og testing av utendørsmalinger i en årrekke.


Dette huset tar opp farger fra svaberg og sjø man finner like i nærheten. Det grå tretaket ville da også komme bedre frem. En annen ting var at vi ikke ønsket å fremheve vinduene slik det var gjort tidligere, så vi valgte å male de i samme husfarge slik at de forsvant litt.


På ytterveggene valgte vi å male med Jotun Optimal og på vinduene brukte vi Jotun Optimal Vindu og Dør.

Velger du et høykvalitetsprodukt fra Jotun , kan du være trygg på at huset ditt er godt beskyttet, og at det er lenge til du trenger å male igjen. Jotun har samlet de mest populære og tidløse fargene sine i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Når du skal velge husfarge er det viktig å ta hensyn til naturen og omgivelsene forøvrig. Store deler av året har vi kaldt lys i Norge.


Ved sjøen er det mye lys. Derfor fungerer hvitt og andre lyse toner godt. I innlandet vil ofte dempede fargetoner fungere best. Dype bruntoner og rødtoner er vakkert i alle årstider. Også de beige tonene som har vært førstevalget for mange i en årrekke, går i retning av mer gråbeige og dempede toner.


Her er farger som Blek Sand og Lys Grå Umbra i vinden. Tradisjoner står imidlertid sterkt i Norge når det kommer til valg av husfarge. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Gå på fargejakt og finn din husfarge 08.


Har du tenkt å skifte farge på huset, eller bygger nytt og lurer på hvilken farge huset skal ha? Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet.

Lag store oppstrøksprøver. Mal opp prøver og studer fargene til ulike tider på døgnet. Husk at fargene gjerne virker lysere og sterkere når de males på en hel vegg. Fargekartene er fulle av hus- og staffasjefarger som god utprøvd og som vi vet fungerer i norske forhold. Muren maler du med JOTUN PREMIUM MUR Maling system, en maling som holder vannet ute, men som samtidig lar muren puste.


Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt. Jotun garanterer derfor kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotun -produkter. Prøv én eller flere farger før du bestemmer deg. Hvilken husfarge synes du er finest?


Vi har fargelagt dette huset i tre forskjellige fargekombinasjoner ved hjelp av Jotun Fargevelger. Har du bestemt deg for å bytte farge på boligen, eller friske på den du har? Informasjonskontoret for farge og interiør, Ifi, har denne uken undersøkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg