onsdag 14. juni 2017

Designers guild puter

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Alltid stort utvalg og god service. Viser 1–av 1resultater. Nydelig kraftig velur stoff. Skjult glidelås under, innmatpute i ekte dun. Pent brukt, ingen skader, flekker eller lukt.


Interiørbutikken min i Brumunddal har rikt utvalg i gardinstoffer og vi syr alt av interiørsøm og tilbyr møbeltapetsering. Innmat puter i dun følger med. Baksiden av putene er i svart silke.

Kjøpt hos Riis interiør i Oslo. Ny pris ca 8pr stk. Selges kr 30- pr stk. Sendes mot at kjøper betaler frakt eller hentes på Lillehammer. I over år har vi skapt kreative løsninger for interiør og håndverk.


Like fin på begge sider (se bilder). DESIGNERS GUILD RIVOLI OCEAN PUTE 50X30. En mindre, rektangulær pute i elegant viskose-velur på forsiden.


Jeg er eneste forhandler i Mjøsområdet som forhandler og har hele kolleksjonen med puter. Nå er velourer i alle regnbuens farger på plass så du kan virkelig boltre deg og skape et helt personlig interiør med dine farger. Designers guild pute og lignende produkter.


Metervare, tapeter, gulvtepper, puter og pledd. Kom innom og la deg inspirere! Her er det farger og mønstre til å bli glad av!


Begge har striper på den ene side og barokkmønster på den andre. Browse our luxury cushions , quality decorative pillows in a range of styles, materials and colours to complement any décor.

Kjempe Utvalg - God Kvalitet Shop enkelt online her! Dramatiske Dahliaer i fantastiske nøytrale toner er satt på en marmoreffekt i denne fantastiske blomsterputen. Digitalt trykt på fløyel for et luksuriøst uttrykk. Denne stilige store puten har mønster i marmoreffekt på baksiden.


Puteinnmat i fjær innkludert i prisen. Vedlikehold: Tørr rens. En rik og stemningsfull pute med blomstermotiv i stor skala. I skrivende stund sitter jeg å koser meg med alle de vakre nye prøvene jeg har fått inn på tekstiler til både gardiner, puter og møbler. Top quality linens and velvet fabrics and a wide variety of printed and plain designs suitable for curtains, upholstery and contracts.


Nous avons remarqué que vous vous trouvez hors de France.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg