fredag 16. juni 2017

Lady maling farger

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.

Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge , nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


Bli inspirert og finn din favorittfarge, som passer til akkurat deg og ditt hjem. LADY er Skandinavias ledende innen interiørmaling, og er først ute med trender på farge og produkt. Gjennom våre innovasjoner og kontinuerlig fokus på høy kvalitet – både på maling og farge , er du sikret et perfekt sluttresultat.


Uavhengig av rom og underlag er LADY tilpasset dine behov og maleprosjekter.

For maling av detaljer, bør du gå for Lady Supreme Finish. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat. Kjøp på nett eller i butikk. Skal du male kjøkkenet, bør du derimot velge en vaskbar type maling , som tåler mer slitasje og fuktighet, sier Sven André Pannberg i MAXBO.


Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY - maling til en verdi av 5kr. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Den vakreste veggmaling noensinne som gir en unik, vakker fargeopplevelse. Den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere, og sterke farger oppleves mykere.


Jotun fargekart Lady Sens våre vakreste farger med 1av de mest brukte Jotun fargene. Hele farger som gjenspeiler tidens tendenser venter på oss! Se også: Slik velger du riktig maling 4. Her har vi en litt lysere, litt ledigere, litt grønnere nyanse. Dette gjør det enkelt for folk å finne farge til lister, tak og andre detaljer. Husk å velge en maling som er beregnet for treverk når du skal male lister og karmer, som LADY Supreme Finish.


Det gir den fineste finishen. Maler du treverk med Lady Pure Color vil overflaten virke ru og tørr, og være mindre slitesterk, sier Finsrud.

Med LADY kan du være helt trygg på at produktene leverer i ypperste klasse på alle disse egenskapene. Beige, grå og brune farger. Matte farger ser ofte penere ut på veggen, og gir bedre kontraster – men dette er i bunn og grunn en smakssak.


Beige er en lysere og varmere fargenyanse av greige, og en farge som passer til stort sett alle mørkere og dypere farger samt de skarpere fargene som vi ser at flere tar i bruk på både detaljer og interiør. Grå og brune farger er klassiske farger som vi stadig inspireres av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg