fredag 23. juni 2017

Dueblå maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.

Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1. Ekte industrimaling på sprayboks! Tilgjengelig i RAL-farger som matcher typiske industrimaskiner. Perfekt til reparasjon av små og store lakkskader.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Eller helt tradisjonelt på et malelerret, en maleplate som fortjener en ramme?


Ekstra billig maling , farger og lerreter finner du i vår outlet.

Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY- maling til en verdi av 5kr. Gylne hvittoner kan fort dra seg veldig gule inntil. Farvekort til maling Her finder du et udvalg af vores farvekort til både indendørs og udendørs maling. I vores online farvevælger og butikker kan du se. NCS farvekoder fortæller hvordan vi opfatter farver og er derfor ikke mål for, hvor meget eller hvor lidt tonefarve, der kommes i en maling.


Her har en gammel Ikea-hylle fått nytt liv med dueblå strøk. Male fargen opp på veggen før du kjøper et helt spann maling Se produkt. Polyuretan Gulvmaling Se produkt. AstraStat type B (2K-PU ESD) enkelt lag og topp lag med ESD disipativ maling har et ikke-aldrende conduktivt pigment og er motstandsyktig til slitasje, kjemikalier og til bruk ute. K-PUR disipativ malling er blitt tviklet for spraypåføring på mange substrater, inkludert de med dårlige feste egenskaper slik som as GRP.


Vi viser deg palettene som fungerer hver for seg og sammen med årets farge. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Finn ut hvor mye maling du trenger.


Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. NCS angivelsen er den nærmeste værdi og derfor udelukkende retningsgivende.


Snu spannet på hodet. Oppbevar malingsrestene frostfritt, og snu gjerne spannene på hodet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg