torsdag 15. juni 2017

Hempel bunnstoff

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Bunnstoff og bunnmaling kan gjøre båten din raskere og redusere drivstoffutgiftene. PTFE som gir en glattere overflate og redusert friksjon. Inneholder høy konsentrasjon av kobberoksyd og organisk bioaktivt materiale. Endelig farge på bunnstoffet oppnås først etter ca.


Vi er ennå verdensledende innenfor bunnstoffer og har en lang liste med referansefartøy fra hele verden.

Selvpolerende bunnstoff med enestående ytelse. Den kraftfulle bioaktive blandingen og selv-fornyende effekten sikrer en optimal og vedvarende beskyttelse mot begroing. Stort utvalg og rask levering. Mekk fører et stort utvalg bunnstoff.


Optimal og vedvarende beskyttelse mot begroing. Hempel bunnstoff til bra priser. MILLE NCT er kompatibel med nesten alle andre typer bunnstoffer og er svært fargebestandig. Videre er det ikke nødvendig å bruke primer når du bytter fra et annet bunnstoff system til MILLE NCT, noe som gjør påføringen mye.


Ved å navigere videre på nettstedet eller lukke dette vinduet, aksepterer du våre retningslinjer om informasjonskapsler.

Hardt Bunnstoff HEMPEL HARD RACING TECCEL. Et hardt, 1-komponent kobberbasert bunnstoff mot begroing for raske seilbåter og motorbåter. Hard Racing TECcel er utviklet for båteiere som stiller de aller høyeste krav til kvalitet og funksjon. SilcOne har extremt låg friktion vilket ger högre hastighet och lägre bränsleförbrukning.


Begroing skader ikke bare båtens utseende. SilicOne är lämplig för alla. Det kan også dannes groe på propeller og utenbordsdrev, blokkere vanninntak i motoren, gjøre båten langsommere, øke drivstoffkostnadene og skade skroget. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke BestMarin.


Tradisjonelt bunnstoff avgir biocider som hindrer at levende organismer fester seg til skroget. I løpet av en sesong løses bunnstoffet gradvis opp og må påføres på nytt neste sesong. Mykt bunnstoff er billigst, og brukes mest på saktegående båter.


For mykt bunnstoff skal du legge et strøk med primer før du legger nytt bunnstoff for å få skikkelig feste. Hardt bunnstoff kan slipes etter påføring og passer raske motorbåter og regattaseilbåter best. Med hardt bunnstoff må du slipe lett på det gamle for å få feste. Et hardt bunnstoff som inneholder TecCel for en glatt overflate som reduserer friksjonen. Egnet for motorbåter, seilbåter, og hurtig gående båter.


For bruk under vannlinjen på alle underlag unntatt aluminium. Minimum påføringstemperatur: 5ºC.

FLAK AS er Norges ledende grossist innen seil- og båtutstyr. Vi hører til i Sørlandsparken ved Kristiansand. Vi selger til båtutstyrsbutikker og båtbyggere. Svært sterkt og hardt bunnstoff som inneholder teflon, som gir en glattere overflate med redusert friksjon.


Glide Speed gir deg høyere fart og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen. Utviklet for raske motor-båter samt regattabåter. Må ikke brukes på aluminium. Har du noen formening om hvilke hvite bunnstoff som gror mer, eventuelt mindre enn andre?


Påføring av bunnstoff Hvis mulig, påfør bunnstoff sent på morgenen eller tidlig ettermiddag i rolig, tørt vær. Ikke mal for sent på dagen, spesielt når himmelen er skyfri, fordi raskt fall i temperaturen vil føre til dogg som vil ødelegge det du nettopp har malt. Luftfuktighet fører også til dårligere vedheft og avskalling. I testen har knallrøde Nonstop holdt seg fint i fargen, både over og under vannlinjen.


Det hadde ingen bevoksning, heller ikke i vannlinjen. Et bra bunnstoff altså, men prisen varierer mye: Fra ca.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg