fredag 16. juni 2017

Frøken kanin og løveungen

Frøken kanin og løveungen

Kjøp boken hos Adlibris! Nordens største bokutvalg på nett. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Karstens myke, gode, tøffe, gule løveunge.


Få Petras frøken kanin bamse du også! Kosedyrene deres er bestevenner, de også. Og nå kan du også leke med dem! Søt og myk kanin som er perfekt å kose med! De kan snakke, bevege seg og elsker å bli med på eventyr eller i barnehagesekken.


Dette er en norsk klassiker, og vi har alle lekene som barna ønsker seg for de norske merkevarene. Se flere bøker fra Tor Åge Bringsværd. Lillestorebror her i huset har lenge ønsket seg frøken kanin. Til bursdagen sin i fjor fikk han løveungen , men det var visst frøken kanin han aller aller helst ville ha #128578; Så nå krysser jeg fingrene for at jeg kan vinne henne til han. Vi gleder oss til kino også!


Eventyr i verdensrommet (Innbundet) av forfatter Tor Åge Bringsværd. Petra er ekstra spent fordi Bassa skal ha valper, og fordi julenissen kanskje kommer inn til henne i år, ikke bare legger gavene utenfor døra slik han pleier. Vi har søte kosedyr fra den fine serien! Lave priser og rask levering! Norsk familiefilm i fire deler.


Hun vet at Petra noen ganger kan ta litt for store sjanser. Frøken Kanin er Petras snusfornuftige kosedyr. Petras mamma skal hjelpe venninnen Ann, som også er dyrlege, på dyreklinikken Camp Eden. Petra fikk henne i gave fra pappaen sin da hun var veldig liten. Men hva skjer med bursdagsfeiringen når frøken Kanin plutselig forsvinner?


Frøken kanin og løveungen

God å holde i og lett å bla i. Bokbussen kommer på besøk i barnehagen. I over år har forfatter Tor Åge Bringsværd og illustratør Anne G. De to bestevennene gjør ting som barna kjenner seg igjen i, en typisk barnehagehverdag. Pris kr 1(spar kr 22). Turen går til fjells, hvor Petras morfar har hytte.


Det er produsert syv filmer og to TV-serier, samt laget mange koselige bøker. Plutselig blir de tatt til fange og kommer om bord på en båt hvor de må hjelp til jobbe. Men på havet finnes det også sjørøvere.


Frøken kanin og løveungen

De lander på en planet hvor de treffer et stort, grønt monster. Han ser ganske skummel ut, men det viser seg at han egentlig er ganske ensom, og han blir kjempeglad når de sier at de vil være vennene hans. Your company account is blocked and you cannot place orders.


If you have questions, please contact your company administrator. Men så blir skipet overfalt av sjørøvere som er på jakt etter skatter. Sendes innen 1-virkedager.


Blir hun møkkete, tåler hun selvfølgelig ta en runde i vaskemaskinen! Løveungen kosedyr, cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg