torsdag 22. juni 2017

Vanntett duk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn laveste nettpris her. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!


Duken er bygd opp av 4-lag, lag med polypropylen fiberduk på utvendige flater, en dampåpen og vanntett film samt et lag med arneringsnett av polypropylen for å sikre bedre mot gjennomtramp! Duken inneholder også spesielle tilsetningsstoffer som sikrer mnd motstand mot UV-stråling. MAXBO har membran og alt du trenger til vantetting.


Vanntetting og membran.

Grav et hull i ønsket form, legg i damduken, fyll på med vann og pynt med steiner og planter. Soli tykk og vanntett spesialduk for å lage hagedam. Unngå luftblærer under duken , det underste sorte overflatebelegget skal være 1 dekket med lim. Duken skal limes jevnt til underlaget uten overlapp og føres til kantavslutninger ved altaner.


Overhold mm avstand til andre bygningsdeler. Tykkelse 5mm armert pvc duk som sveises på stedet. En akrylduk består av tekstilstoff, gjerne bomull, belagt med flere lag med coating over, som gjør overflaten helt vanntett.


Belegget gir en matt overflate, og strukturen i tekstilstoffet er synlig, noe som gjør at duken ser mer ut som en vanlig duk. Den rengjøres enkelt med fuktig klut, og kan også vaskes i vaskemaskin ved behov. Vindsperren monteres direkte mot isolasjon (steinull, glassull etc.) før utlekting og bekledning. Bassenget bør anlegges slik at duken hviler på en pute av sand i en grop i bakken, og forankres langs kantene med store steiner, trestokker ol.


Det finnes mange typer duk på markedet, eksempelvis asfaltduk eller PVC-belagt nylonduk. Pergola er et type italiensk terrassetak hvor du får skygge fra strukturen, eventuelt fra en duk. I Norge er det ikke bare solskjerming våre livsnytere ønsker, men også skjerming mot vind og regn.


Det spesielt praktisk med duk eller lameller som skjermer mot nedbør og holder deg tørr mens du nyter ditt uteområde. Vi fant synonymer til ordet vanntett duk som du kan bruke til å løse kryssordet.

Vi har blandt annet duker og løpere i lin og bomull. Trenger du en mer slitesterkt eller vanntett duk kan en voksduk være å anbefale, de kommer i ulike størrelser med ulikt motiv på, en voksduk er perfekt til å beskytte bordet fra søl og fukt, du tørker bare av duken med en fuktig klut så er den ren og klar for neste selskap. Forutsetter minimum graders helling! Tett polyester duk (160gsm UV stabilisert) Vaskbar i maskin opptil grader Celsius.


Hele lengden på hver side er forsterket slik at seilet kan strammes opp. Rustfrie stål D-ringer i hvert hjørne. Tenk da hvor ergerlig det er hvis man må ta opp alt dette, fordi man har valgt feil duk og den går i stykker. Alt må tas opp, og man ødelegger den biologiske.


Bruker du vanntett duk som bunn i dammen. Dobbelsidig tape, super akryl. Tapen blir ikke gul ved. Trenger du stoff til å lage gardiner, duk eller kanskje noe annet spennende som for eksempel et kjolestoff?


På IKEA finner du metervare i ulike materialer, farger og mønstre. Stikk innom ditt nærmeste IKEA varehus for å kjøpe våre flotte stoffer og tekstiler. Hos MAXBO finner du fiberduk til bruk ved drenering, seperasjon, beskyttelse med mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg