torsdag 29. juni 2017

Gardin dør

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet.


Les mer om fordelene og ulempene til gardiner på bloggen vår. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt.

Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner. Myggfritt leverer stilige, enkle rullegardiner og nettingdører som beskytter mot mygg og insekter.


Magneto er en insektgardin beregnet for dør. Insektgardinen har et solid nett med integrert magnetlås langs hele høyden. En kraftig magnet i bunn sørger for rask og smidig lukking etter gjennomgang.


Slår døren innover festes den på utsiden av døren. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Gardinen monteres på karm med borrelås.


Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår. Ferdigsydde gardiner. Når du innreder hjemme kan du enkelt forandre interiørstilen ved å bytte gardiner.


Vi har et bredt utvalg av ferdigsydde gardiner. Hos oss kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Insektnett finnes både til vindu og dører.


Samtlige kan monteres både inn- og utvendig.

Dessuten kan de tas ned under øvrige måneder og enkelt monteres opp for sommermåneden. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.


I dag er dette ikke en anbefalt løsning. Du trer enkelt gardinstangen gjennom maljene og gardinen får et pent fall. Possement: Border, snorer og dusker som er påfestet gardiner og tie-back som pynt. Med gardiner kan du regulere lysinnslippet og skape den stemningen du ønsker. Velg gardiner etter rom og behov.


Redd nattesøvnen med lystette rullegardiner, eller slipp inn lyset med korte gardinkapper. NorDan persienner Her har du persiennene som passer perfekt til de fleste NorDan vinduer og dører. Og du får dem selvfølgelig nøyaktig tilpasset etter mål.


Nettbutikk for fest tilbehør og gaver. Stort utvalg innen babyshower, bar, photo booth og ballonger. Vi hjelper deg å gjøre festen til en uforglemmelig opplevelse.


Plisse er en insektgardin for enkelt- og dobbeltdør. En langsgående magnet sørger for at gardinen holdes lukket. Ved dobbeltdør monteres to insektgardiner mot hverandre. Ramme: Hvitlakkert aluminium.


Terskelprofil: mm høyde. Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Andre produkt, Port, Dør Reduserer kuldetap i perioder der porten står open i lengre tid på grunn av hyppig trafikk. PVC- gardin er ein enkel og rimeleg løysning som også nyttast til inndeling av mindre rom og innkleding av maskiner og utstyr.


Velkommen til UNIG - en verden av skreddersydde gardiner ! Hos UNIG finner du Norges største utvalg av gardiner produsert etter mål. Vårt sortiment omfatter rullegardiner, plissegardiner, lamellgardiner, persienner, panelgardiner, duo rullegardiner, liftgardiner, gardiner , dusjforheng, insektnett, markiser, vindskjermer og rulleskodder. Når gardinen strekker seg fra tak til gulv skaper du et inntrykk av at rommet har en høyere takhøyde. Dersom man velger å ha flere lag med gardin monteres en diskret og gjennomsiktig gardin på skinnen nærmest vinduet og en lystett og tykkere gardin på den ytterste skinnen.


Det kan godt være plass til gardiner selv i et lite rom. Bare fest gardinstangen så nærme vinduet som mulig, og velg lyse og lette gardiner. I et lite rom kan vinduet være plassert nærme et hjørne - for å få plass til gardinstangen trenger du bare ett endestykke. Trænger din bolig til nye gardiner ? Så er du landet det helt rette sted. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af tekstiler, farver og mønstre til dine nye gardiner , så du kan finde netop det gardin , der passer ind i din bolig.


Hos botex får du gardiner i bedste kvalitet, hvor design, materialer og syning er i top. Vi kan levere alt av innerdører til lave priser! Vi har også et stort lager av mange forskjellige typer dører og størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg