fredag 30. juni 2017

Bioetanol biltema

Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Välkommen till Mitt Biltema. Etableringstakten holdes oppe og nye varehus, utvidelser og relokasjoner vil komme på rekke og rad i årene som kommer. Bioetanol til dekorationspeiser!


Bioetanol biltema

Startas bioetanolbaserte brensel er beregnet til innendørs og utendørs bruk til peiser og dekorasjonsild uten skorstein. Dette biobrenselet brenner helt røyk- og sotfritt med fine, gule flammer, og bør kun brukes i godt ventilerte rom. Har en rødsprit brenner til båten.


Rødsprit soter vel en del når den brenner. Går det an å bruke bio-etanol i stedet, eller er det skummelt å bruke noe den. Du kan kjøpe bioetanol hos de som selger biopeiser og hos byggvarekjeden Montér, så det begynner nå å bli ganske greit å få tak i bioetanol , sier Nordlie. Som med de fleste produkter, finner du biopeismodeller tilpasset de fleste lommebøker.


Kjøp Peiser billige varer online. Velg fra et bredt sortiment. Fordelen med bioetanol er at det hverken avgir røyk, sot eller aske. Utover dette er stoffet nesten luktfritt, og ønskes en spesifikk duft kan den tilkjøpes og blandes med etanol. Det er klart at bioetanol kan være farlig, hvis man ikke behandler det med omtanke.


Bruker du din sunne fornuft, så er bioetanol og en biopeis ufarlig. Siden biopeis baseres på det miljøvennlige og rene stoffet bioetanol slipper man både sot og pipe. Brennere med alt fra 5watt og helt opp til 10watt sørger for at man holder varmen, selv på de kjøligste vinterkvelder. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Bioetanol biltema

Oslo brann- og redningsvesen gikk nylig ut og advarte mot biopeiser, som følge av nok et branntilløp som følge av etterfylling av bioetanol på en biopeis. Brann- og redningsetaten advarer mot bruk av bioetanolpeiser. Kjøpte en throttle rocker på biltema , fy fan for noe møkk. Biltema har detta bränsle för just etanolkaminer.


Det er ikke den typen bioetanol du skal brenne i bio- peisen ! Brennstoffet i en biopeis er faktisk ren. Vi har nå konstruert en elektronisk styrt biopeis med fjernkontroll, hvor brenner og tank er helt adskilt. Noen som har prøvd dette i denne eller andre spritbrennere?


Peiser som fyres med bioetanol er en miljøvennlig måte å få en peisild uten hverken røyk eller aske – perfekt for hjem uten skorstein eller gass. Modellen ORTA er i svart, rustfritt stål og herdet glass. En vegghengt peis som gir rommet karakter og en følelse av eleganse.


Stilren dekorasjonsild som skaper stemning på kosekveldene. Leveres med et tilbehør som hjelper deg med å slukke ildstedet. Drivstoff: miljøvennlig bioetanol.


Bioetanol biltema

Det bør ikke fyres når en selv ikke har kontroll over bruken. Gå ikke fra peisen når den er i bruk, og hold kjæledyr og barn på god avstand. Har du kjøpt et vegghengt modell, sørg for å bruke solide skruer.


De som følger med er ikke nødvendigvis egnet. Bio brensel til innepeiser vet jeg ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg