onsdag 7. juni 2017

Aune keramikk

Elin Aunes Pottemakeri fra , Trøndelag. Selges samlet eller enkeltvis. AWF - Arnold Wiig fabrikker Halden. Høyst sannsynlig norskprodusert. Keramikkfat av for meg ukjent produsent kr 250.


I tillegg til tradisjonsrik keramikk , lager vi en serie bymotiver og en moderne flyteglasur-serie.

Annar Aune var en norsk keramiker. Han var en av Norges første studiokeramikere. Han studerte i flere år i Danmark hos keramikeren H. Kähler, og som skulptør.


Add a comment or suggest edits Classification. Matens servering og fortæring OU 2Pyntegjenstander, løse OU 353. Trondheimsfat, Trondheimskrukke og Aune keramikk er vanlige begrep blant samlere og på auksjoner.


De færreste kjenner imidlertid historien bak keramikkproduktene og de enkelte gjenstandene.

Et annet kritisert trekk ved 40-årenes keramikk var den lite forståtte og følelsesløse glasuren de fleste importerte fra England. Foreningen Brukskunsts utst. Reviews I visit this store every.


Silje Aune Eriksen f. Utdannet Produktdesigner med hovedvekt på keramikk. Arbeider i dag som interiørstylist innen reklame og redaksjonelt. Hvorfor er du så fasinert av keramikk ? Det er et materiale med enormt lange tradisjoner, fra alle verdenshjørner,men spesielt. Storebror og den andre tvillingbroren har dog ikke vært synlige før nå.


De er ganske tunge og laget av keramikk. Treskulptur - Helge Johansen. Kunstnerkro - Heges Bodega. Syversen Tea and Coffe. Maritim keramikk - Flyndre Flat.


Artikkelen er hentet fra Norsk kunstnerleksikon,. Priser, premier og utmerkelser. Pris kr 3(spar kr 51).

Trønderkeramikk (Innbundet) av forfatter Ian Reed. Hos oss kan du beregne og søke lån, prøve valuta- og lånekalkulator og utføre daglige banktjenester. Vi formidler grafikk, skulptur, keramikk og glasskunst.


Vi er opptatt av å ivareta profesjonalitet i både teknikk og uttrykk, reproduksjoner selges ikke hos oss. Som råstoff brukes leire og kaolin og i tillegg en rekke naturlige eller raffinerte mineraler og et stort antall kjemikalier, særlig metalloksider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg